Expoziţie de trofee

• publicat la: 11 martie 2014
Expoziţie de trofee

 Apropierea datei de 15 martie aduce  in Castel o expoziţie de trofee sportive şi  invitati ai Parlamentului din Budapesta sau membrii ai guvernului maghiar.

Primăria  Municipiului Carei prin Direcția de Cultură și Sport a  municipiului Carei organizeaza  vernisajul expoziției de trofee,obiecte din viața sportivă  și fotografii ale legendei clubului de fotbal Ferencvárosși câștigător al Balonului de Aur,Albert Flórián,care va avea loc joi, 13 martie 2014, de la ora 14.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

Prin intermediul exponatelor, vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre celebrul fotbalist, dar și amănunte despre omul Albert Flórián, din perioada în care a fost elev până la momentul în care a devenit tată și mai apoi bunic, extrem de dedicat familiei.

Vor susține cuvânt de deschidere  Kovács Eugen, primar al municipiului Carei, Erdei D. István, parlamentar și   Pataki Csaba, senator.

În cadrul vernisajului vor lua cuvântul:  Jakab István,vicepreședinte al Parlamentului Ungariei, dr. Simicskó István, secretar de stat,responsabil cu departamentul de sport și tineret din cadrul Ministerului Resurselor Umane, și doamna Albert Magdolna, fiica fotbalistului.

Lasati un comentariu