Furt de telefoane mobile

• publicat la: 14 August 2014
Furt de telefoane mobile

In  data de 13 august a.c., orele 16,55 patrula de siguranta publica din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Carei au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de 43 ani din Carei, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras  geanta  lăsată nesupravegheată pe un scaun în incinta unui restaurant din Carei unde lucreaza, în care avea doua telefoane mobile marca Samsung, cauzandu-i un prejudiciu de aproximativ 400 lei.

In urma activitatilor desfasurate de catre polițiști a fost identificat autorul furtului în persoana lui N. M. de 16 ani din Carei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.

Minorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ieri, 13 august a.c., E.  DANIEl  de 43 ani, din Satu Mare,  în timp ce a conducea  autoturismul marca Fiat, pe strada Principală din localitatea Ghilvaci Gară, fară a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si datorită lipsei de experiență a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Volkswagen condusă regulamentar de catre un bărbat de 59 ani din Satu Mare, producandu-se avarierea ușoară a autoutilitarei.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale  împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic, în colaborare cu ofițeri din cadrul  D.I.P.I., coordonați de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în baza unui mandat emis de Judecătoria Satu Mare, au efectuat o percheziție la locuința lui  L. Stefan de 47 de ani din Satu Mare. În urma percheziției  efectuate s-a procedat la ridicarea a două autoturisme, unul marca Opel Astra și un  BMW, cu actele de înmatriculare ale acestora, ultimul făcând obiectul unui dosar înregistrat  pentru înșelăciune. Au fost de asemenea ridicate și arme albe(săbii și cuțite), fiind totodată executate un număr de cinci mandate de aducere a membrilor familiei. Pe numele lui L. Stefan s-a emis o Ordonanță de reținere pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 august a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare pentru a fi luate măsurile legale.

In data de 11 august a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  126 sancţiuni contravenţionale în valoare  de 10.300  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  57  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de  12.100  lei.

 

Lasati un comentariu