3 candidaţi pentru postul de Şef Serviciu Administrativ la Primăria Carei

• publicat la: 5 februarie 2015
3 candidaţi pentru postul de  Şef Serviciu Administrativ la Primăria Carei

Pe geamul de la intrarea dinspre Registratură  în primăria Carei, a fost  afişat un anunț privind organizarea unui examen de promovare în clasă a funcționarilor publici.

În conformitate cu prevederile articolului 146 din Hotărârea nr.611 din 4 inuie 2008, actualizată, pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici și a ordinului ANFP nr.1932 din 18 decembrie 2009, actualizată, pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în clasă a funcționarilor publici, UAT a Municipiului Carei organizează concurs de promovarea în clasă a funcționarilor publici. Nu este specificat nici sectorul de activitate  şi nici persoanele ce se pot înscrie.  Putem doar presupune că se referă la departamentul de Contabilitate , având în vedere bibliografia.

Examenul de promovare în clasă va avea loc la sediul UAT Municipiului Carei, în data de 5 februarie 2015,  la ora 10.00- proba scrisă și de la ora 14.00 va avea loc interviul.

Bibliografie:

– Legea nr.188 din 8 decembrie 1999 (**republicată**) (*actualizată*) privind Statutul funcționarilor publici

-Legea nr.7 din 18 decembrie 2004 (**republicată**) privind Codul de conduită al funcționarilor publici

-Legea nr.82din 24 decembrie 1991 (**republicată**) contabilității

-Legea nr.215 din 23 aprilie 2001 (**republicată**) (*actualizată*) administrației publice locale

Tematica pentru Legea 215/2001: CAP.II – Secțiunile 2 și 3, CAP.III, CAP.IV, CAP VII și CAP.IX.

Pe acelaşi geam este afişat şi rezultatul la concursul pentru postul contractual  de consilier gradul I A în cadrul Direcţiei Tehnice. Singurul candidat Kozma Annamaria, a fost admis  cu 83,53 de puncte.

Pentru postul de   Şef Serviciu Administrativ la primăria Carei, au rămas 3 candidaţi în cursă, la selecţia dosarelor fiind respinsă Toth Noemi .

Csocasi Zsuzsanna Iren, Potroviţă Greta Daniela şi  Szilagyi Nicoleta Ioana vor susţine proba scrisă în data de 9 februarie 2015.

redacţia

comentarii

de Horia Maries la 6 februarie 2015 - 08:13

Tot de-ale „finului”.

Nu nominalizează (zice doar că ar fi vorba de „o primărie din judet).
Eu am suspiciunea rezonabila că este vorba de Primăria Municipiului Carei, fiindcă o mare parte din informatiile pe care le publcă „finul” provin de la „naş”.
Ba am curajul să pun şi un pariu pe tema asta.

„Frica paralizează administraţia”
05/02/2015 |Bursa zvonurilor . Articol nesemnat, dar autorul este „transparent”.

„Numeroasele descinderi ale procurorilor de tot felul, tot mai numeroase în ultima perioadă, au băgat spaima în funcţionarii publici a unei primării din judeţ. Iar spaima lor a ajuns să paralizeze activitatea administraţiei. Funcţionarii primăriei refuză să mai facă parte din comisiile pentru organizarea licitaţiilor, respectiv din comisiile pentru organizarea concursurilor de ocupare a posturilor vacante. Aceştia se tem că şi în cazul în care nu încalcă legea se pot trezi anchetaţi de procurori ca urmare a unor sesizări nejustificate. Frica s-a extins până acolo încât funcţionarii publici inventează tot felul de motive, unele de-a dreptul puerile, pentru a nu fi incluşi în comisii. De asemenea, aceiaşi funcţionari publici terorizaţi se codesc când trebuie să semneze acte oficiale. Se tem că ar putea fi acuzaţi de abuz în serviciu chiar şi pentru o simplă greşeală neintenţionată. Dacă situaţia va persista, activitatea primăriei va fi pur şi simplu blocată.”

de lolita la 6 februarie 2015 - 09:32

ati vazut ca din neamul lui cazer este candidatul pe care il aduc la primerie cu concurs?
jujica va invarti banii careienilor care se duc la casa ca sa plateasca darile.
famiglia tulipana de la primerias carei are frica sa aduca straini in posturile libere!
sa nu se vada cum fura si invart ban ii nostri ca afacerile lor personale suint falimentate de destepti ce au fost…pe acestia susutine de la bucuresti dragnea si ponta?

de viki la 9 februarie 2015 - 19:23

cine a castigat concursul????

de Horia Mărieș la 9 februarie 2015 - 19:34

Jenö, ca intotdeauna.

de marika la 10 februarie 2015 - 09:13

…pe spinare la careieni care trebuie sa plece de acasa pentru un loc de munca ca pe jeno numai buzunarul lui ntereseaza si banii luati de la noii!

Lasati un comentariu