Activităţi de Ziua Porţilor Deschise la Pompieri

• publicat la: 23 februarie 2015
Activităţi de Ziua Porţilor Deschise la Pompieri

Cu prilejul aniversării a 83 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ’’ al  judeţului Satu Mare, va desfăşura  o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

Astfel, în data de 25.02.2015, în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare se vor organiza puncte mobile de informare preventivă  pentru distribuirea unor materiale informative .

De asemenea, în data de 27.02.2015, cu aceeaşi ocazie,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, va organiza Ziua Porţilor Deschise la următoarele locaţii (Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş, Garda de Intervenţie nr 2. Tăşnad şi  Garda de Intervenţie nr 2. Turţ), în intervalul orar 10.00-14.00, prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare, iar cei interesaţi pot intra în contact cu cadrele inspectoratului  pentru a-şi forma o imagine cât mai concretă  despere activitatea instituţiei.                                                                                    

Lasati un comentariu