Concurs eşuat la Organizaţia Guvernamentală Primăria Carei

• publicat la: 10 februarie 2015
Concurs eşuat la Organizaţia Guvernamentală Primăria Carei

Nici una din cele două pagini oficiale ale Organizatiei Guvernamentale Primăria  Carei nu a consemnat faptul că a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post în cadrul acestei instituţii.  Suntem în data de 10 februarie 2015 şi nu apare  pe niciuna din paginile oficiale gestionate de noul administrator  recent angajat fără concurs ( probabil pe bază de contract de colaborare cum se procedează la primăria Carei cu persoanele favorizate), faptul că au avut loc deja două concursuri pentru posturi  vacante  şi o  promovarea în clasă a funcționarilor publici tot pe bază de  examen. Supărat că nu a mai ajuns în postul de administrator la Cafeneaua Culturală SRL , administratorul  se răzbună pe  pagina oficială a unei primării şi ignoră anunţurile  oficiale pentru concursuri de ocupare a posturilor vacante sau rezultatele  concursurilor.

Idem la  adresa www.municipiulcarei.ro, sectiunea Concursuri in derulare  , unde apare anunţul…”Aceasta categorie este goala!”.

Singura modalitate în care puteţi afla câte ceva despre posturile scoase la concurs în cadrul Organizatiei Guvernamentala Primăria Carei este să vă deplasati la sediul noii primării de pe Calea 1 Decembrie 1918 la nr.17  si să căutati anunturile lipite pe uşa portarului .

În data de 9 februarie 2015 a avut loc proba scrisă a  concursului  pentru ocuparea postului contractual vacant de  Şef Serviciu Administrativ la primăria Carei.  Initial au fost înscrisi 4 candidati dar după selecţia  dosarelor au rămas doar 3 candidati dintre care la proba scrisă au participat doar 2 persoane.

Amândouă au fost respinse, Potroviţă Greta Daniela a obtinut 34 de puncte iar   Szilagyi Nicoleta Ioana49 puncte, insuficient pentru a fi declarate admis.

Comisia de examinare a fost constituită din Kiss Istvan- preşedinte,Ludescher Beatrix, Makranczi Agneta şi   Cadar Maria.

Candidatele  pot depune contestaţie până în data de 11 februarie 2015.

redacţia

comentarii

de vivien la 10 februarie 2015 - 21:58

ce mai concurs!!!
o sa se angajeje pupila retrasa la fel ca si administratorul de facebook adica pe usa din dos si o sa stea ca si anamaria cu contract de colaborare si apoi se da la directia tehnica.

de mirel la 11 februarie 2015 - 17:38

sobolanii au simtit pericolul si au dat in retragere da vin ei repede la cascaval ca e foame mare de malai verde moca….sa vedem cine musca momeala cu sef administrativ cu protocolul pe mana dirijata de jeno si fotbalist…

Lasati un comentariu