Nou director la ContiTech Carei

• publicat la: 5 June 2015
Nou director la ContiTech  Carei

Furnizor internațional, producător de anvelope și partener industrial, Continental a schimbat managementul locațiilor ContiTech din Nădab, județul Arad și Carei, județul Satu Mare.

Paul Bennett a preluat în 1 mai, funcția de Co-Director General la ContiTech Fluid Automotive România, situată în Carei, județul Satu Mare, după aproape șase ani petrecuți în locația din Nădab. Succesorul său este Christian Krafft.

Bennett s-a alăturat ContiTech Thermopol în 2004 ca manager de calitate și a avansat ajungând Director Operațiuni. A fost implicat în procesul de achiziție al Thermopol de către ContiTech în 2007 când a devenit Director General al ContiTech Thermopol din Marea Britanie.

De la începutul lunii octombrie 2009, el a ocupat funcția de Director General atât în cadrul fabricii din Marea Britanie, cât și în cea din Nădab. Din 2010, atât vânzările, cât și numărul de angajați din Nădab s-au dublat. ContiTechThermopol a cunoscut o creștere semnificativă în România, astfel că aici sunt angajate în prezent peste 600 de persoane.

Din 2011, împreună cu echipa sa, Paull Bennett a câștigat distincția internă de excelență ContiTech pentru îmbunătățirea costurilor. În ceea ce privește schimbarea de management, el spune că „este un nou set de provocări și oportunități într-o altă fabrică. Abia aștept să construiesc relații noi și să învăț noi procese de fabricație. Principiile mele de lucru sunt și vor fi mereu aceleași, și anume, cineva poate câștiga respectul oamenilor arătându-le același respect indiferent de poziția pe care sunt angajați“.

Lasati un comentariu