Karting: locul III pentru careieni

• publicat la: 15 iulie 2015
Karting: locul III pentru careieni

 În perioada 11-12 iulie 2015,  cercul de Karting a Clubul  Elevilor Carei  împreună cu AS KART RACING CAREI a participat la a IV-a etapă din cadrul  Campionatului Naţional de Karting Şcolar( CNKS),  care a fost organizat la pista de karting ,, LAS VEGAS’’ Arad , de către  Palatul Copiilor Oradea.

Participanţii au fost de la Palatele şi Cluburile Copiilor din mai multe oraşe din ţară.  Echipa careiană, instructor Ioan Mille, a obţinut merituosul loc III.
Cele mai bune rezultate din echipă au fost obţinute de Nagh Patrick, care a luat locul I la  categoria Cadett, respectiv Saeirli  Francisc, care a obţinut tot prima poziţie, dar la categoria Oppen Rotax

 Kartisul  Egli Cristian a obţinut  locul II la categoria KF Junior, Varga  Tamas –  locul II, la  categoria Oppen Rotax, iar Rikhard Mark a ocupat  locul III, la categoria Bambini.

Selymesi David şi IV  Lang Lenard au ocupat locul IV la categoria Pufo IV, respectiv la categoria Cadett.

 Menţiuni au obţinut Pakular Andras la categoria Pufo, Keller Mark la categoria Mini, Verdes Mark la aceeaşi categorie, Saeirli Csaba la categoria Oppen Rotax, Dobai Csaba la Oppen KF Senior şi Negru Norbert la aceeaşi categorie.

Lasati un comentariu