Atenţionare de călătorie privind Ungaria și Austria

• publicat la: 12 septembrie 2015
Atenţionare de călătorie privind Ungaria și Austria

MAE informează cetăţenii români care se află sau doresc să meargă în Ungaria că, pentru evitarea aglomeraţiei pe autostrada M1, poliţia judeţului Gyor-Moson-Sopron a închis, vineri, pentru circulaţia autoturismelor, porţiunea de autostrada spre Hegyeshalom, frontiera cu Austria, de la km. 165.

Poliţia redirecţionează autoturismele către drumul M15, care face legătura cu Bratislava, se precizează în comunicatul transmis de MAE.

“Poliţia locală informează continuu participanţii la trafic referitor la eventualele aglomerări şi porţiuni de drumuri închise, prin intermediul indicatoarelor electronice ale autostrăzii”, menţionează sursa citată.

În vederea obţinerii de informaţii în timp real privind traficul pe principalele drumuri din Ungaria, pot fi accesate camerele web montate de-a lungul acestora, la adresa: www.utinform.hu/webkamerak/.

Ministerul de Externe recomandă cetăţenilor români consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în “App Store” şi “Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, notează napocanews.ro.

Lasati un comentariu