Atenționare de călătorie în Ungaria: Autostrada de la graniţa cu Austria, blocată pe 11 km

• publicat la: 5 septembrie 2015
Atenționare de călătorie în Ungaria: Autostrada de la graniţa cu Austria, blocată pe 11 km

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că pe autostrada M1, în zona localității Hegyeshalom din apropierea punctului de trecere a frontierei cu Austria, s-a creat un blocaj în circulația auto, coloana de mașini ajungând la o lungime de 11 km.

Potrivit unui comunicat al MAE, poliția ungară recomandă următoarele rute ocolitoare pentru a intra în Austria: DN 13 către Komarom, prin Slovacia, intrarea în Austria va fi făcută dinspre Bratislava; ieșirea de pe M1 în dreptul localității Csorna, continuând deplasarea pe DN 85 și DN 84 către Sopron, de unde se poate intra în Austria.

Pentru cetățenii blocați deja în apropiere de Hegyeshalom, poliția ungară va îndepărta parapetul despărțitor al sensurilor de circulație în dreptul km.172, pentru ca autoturismele să se poată întoarce pe sensul de mers către Budapesta și să aleagă una dintre rutele ocolitoare.

Potrivit agerpres.ro, informatii actualizate se mai pot obține din pagina dedicată de Internet: web-site-ul www.police.hu.

Lasati un comentariu