Violențe între imigranții musulmani și poliția ungară. 20 de polițiști au fost răniți iar doi copii au fost aruncați peste gard

• publicat la: 16 septembrie 2015
Violențe între imigranții musulmani și poliția ungară. 20 de polițiști au fost răniți iar doi copii au fost aruncați peste gard

Situaţie explozivă la punctul de trecere a frontierei Roszke – Horgos, între Ungaria şi Serbia. Poliţia maghiară a adus tunuri cu apă, în timp ce în jur de o mie de refugiaţi protestează în zona neutră dintre cele două ţări şi cer să li se permită să intre în Ungaria, relatează digi24.ro, potrivit napocanews.ro.

Situaţia este explozivă la punctul de trecere a frontierei Roszke – Horgoş, între Ungaria şi Serbia, după ce maghiarii au blocat granița, începând cu ziua de marți.  A început invazia islamistă asupra Europei?

Poliţia maghiară a adus trupele speciale şi tunuri cu apă, în timp ce în jur de o mie de refugiaţi protestează în zona neutră dintre cele două ţări şi cer să li se permită să intre în Ungaria.

Ungaria a informat Serbia că a dispus închiderea pentru 30 de zile a punctului de trecere a frontierei de la Roszke-Horgos, a anunțat miercuri Ministerul de Externe sârb, după ce în zonă au avut loc ciocniri între migranti si politia ungară, transmite Reuters.

Polițiștii unguri au folosit gaze lacrimogene și tunuri cu apă împotriva imigranților musulmani, la granița cu Serbia. Cel puțin 20 de polițiști au fost răniți, consemneaza napocanews.ro.

Potrivit autorităților locale, alături de cei 20 de polițiști au fost duși la spital și 2 copii care au fost aruncați peste gardul de la graniță.

 

Lasati un comentariu