Audienţe la Avocatul poporului la Satu-Mare

• publicat la: 23 noiembrie 2015
Audienţe la Avocatul poporului la Satu-Mare

Biroul Teritorial Oradea al instituției Avocatul Poporului, va desfășura audiențe la Satu Mare miercuri, 25 noiembrie, de la ora 10.30, pentru a veni în sprijinul cetățenilor din acest județ. Audiențele vor avea loc în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

Se poate adresa instituției Avocatul Poporului orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepția autorității judecătorești.

Petiția trebuie să cuprindă informații complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile și libertățile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administrației publice de a soluționa cererea, mențiunea obligatorie dacă petiția face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanței judecătorești sau dacă a format obiectul unei judecăți, precizarea autorităților publice care au fost sesizate anterior.

comentarii

de ana la 27 noiembrie 2015 - 23:53

Recomand la toata lumea cine are probleme cu o institutie sa se indrepte linistit catre doamna avocata este foarte de treaba

Lasati un comentariu