Hoţii careieni preferă telefoanele mobile

• publicat la: 20 noiembrie 2015
Hoţii careieni preferă telefoanele mobile

La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii careieni au fost sesizaţi de către angajata unui local, despre faptul că, i-ar fi fost sustras telefonul mobil din incinta localului.

În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, este vorba despre , Gheorghe B., de 37 de ani, care aflându-se în incinta localului şi profitând de neatenţia femeii i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil , marca ALLWIEV, care se afla pe un scaun la încărcat.

În acest caz prejudiciul a fost recuperate şi predat părţii vătămate.

Ieri, poliţiştii din Bogdand, au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că, din locuinţa sa, au fost sustrase bunuri.

Din verificările efectuate s-a constatat că, soţia bărbatului, care nu locuieşte în acelaşi imobil, ar fi pătruns în locuinţă, fără acordul acestuia şi ar fi sustras obiecte de mobilier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 lei.

În cursul zilei de joi, poliţiştii de investigaţii criminale careieni, au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, în data de 13 noiembrie 2015.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, oamenii legii au identificat un minor, în vârstă de 15 ani, care ar fi sustras poşeta unei femei, în timp ce se afla în incinta unui cimitir situat, în municipiul Carei.

În situaţiile menţionate anterior se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Joi dimineaţă, poliţiştii Secţiei Beltiug, au fost sesizaţi de către un bărbat, din Stâna, judeţul Satu Mare, despre faptul că,  în noaptea de 23 octombrie 2015, doi bărbaţi din localitate i-ar fi sustras doi cai.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Gheorghe M. şi Sabin U. ar fi sustras, doi cai, care erau lăsaţi la păşunat în grădina din apropierea locuinţei păgubitului, cauzându-se un prejudiciu de 5000 lei.

La data de 19 noiembrie 2015, poliţiştii sătmăreni în colaborare cu poliţiştii din Micula, au depistat o persoană de sex masculin bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt din auto.

Oamenii legii au stabilit că, la data de 11 noiembrie a.c., Rafael D, în vârstă de 19 ani, ar fi sustras dintr-un autoturism marca Dacia, care era parcat pe strada Arinului, din municipiul Satu Mare, cantitatea de aproximativ 10 litri benzină şi buşonul rezervorului, cauzând un prejudiciu de 150 lei,prejudiciu care a fost   recuperat.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În toate cazurile persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Lasati un comentariu