Mii de oameni cer în stradă demisia lui Piedone si a Guvernului

• publicat la: 3 noiembrie 2015
Mii de oameni cer în stradă demisia lui Piedone si a Guvernului

Peste 15 mii de bucureşteni sunt în stradă,  în piaţa Victoriei şi cer  demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei,în urma tragediei de la Clubul Colectiv dar şi a Guvernului.

Protestul a fost organizat pe Facebook, pe pagina „Demisia Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor răspunzători”, unde era postat si mesajul „Să nu mai lăsăm oamenii să fie sacrificati în numele şpăgii!”.

„Coruptia, lăcomia si indiferenta ucid toată România”, scrie pe o pancartă a unui protestatar din Piata Victoriei.

În Piaţa Victoriei a mai apărut un grup organizat dotat cu portavoci, care nu a fost şi în Piaţa Universităţii. Conform B1 TV se pare că sunt oameni din galeriile de fotbal. Acest grup este separat de grosul protestatarilor venit din Piaţa Universităţii. La ora 20.30, protestatarii iniţiali s-au aşezat în genunchi şi rostesc „Tatăl Nostru”. Între timp pe reţelele de socializare au apărut poze din Braşov şi Ploieşti, unde pieţile centrale sunt arhipline. Se scandează aceleaşi lucruri ca la Bucureşti.

în curs de actualizare….

Clubul Colectiv isi desfasoara activitatea pe teritoriul administrat de primarul Cristian Popescu Piedone,UNPR, toate documentele în baza cărora functionează fiind semnate si aprobate de angajatii acestei primării.

comentarii

de Horia Mărieș la 4 noiembrie 2015 - 00:15

Coruptia ucide. Inclusiv la Carei.

http://youtu.be/LGqfvAClN88

Lasati un comentariu