Vizitator careian prins la furat în Satu Mare

• publicat la: 4 noiembrie 2015
Vizitator careian prins la furat în Satu Mare

Marţi după-amiază, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că  din locuinţa unui sătmărence au fost sustraşi bani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, la domiciliul numitei Piroska L. ar fi venit în vizită o persoană de sex masculin, care profitând de neatenţia gazdei, ar fi sustras dintr-o pungă, care se afla pe un scaun suma de 300 lei.

Oamenii legii au stabilit că, persoana bănuită de comiterea faptei este Zsolt K., din municipiul Carei, asupra lui fiind găsită o parte din  suma de bani sustrasă.

În această situaţie se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, persoana fiind cercetată în stare de libertate. 

În noaptea de 04 noiembrie 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei Carei, au depistat în trafic, pe raza comunei Moftin, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care conducea autoturismul marca Skoda.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe raza comunei Moftin, poliţiştii Secţiei Carei au depistat autoturismul marca Nissan, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, autoturismul era condus de Nelu H., care a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice , are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasati un comentariu