Gala sportului careian la a patra ediţie

• publicat la: 16 februarie 2016
Gala sportului careian la a patra ediţie

Cea de-a patra editie a Galei Sportului careian a avut loc in cursul zilei de luni 15 februarie 2016.  Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură a făcut o scurtă prezentare a ramurilor sportive din municipiu iar apoi, cu ajutorul arbitrului Kovacs Istvan a înmânat elevilor şi antrenorilor Diplome şi medalii în semn de recunoştinţă pentru  munca depusă.

La manifestare a fost prezent şi primarul Kovacs care a încurajat părinţii să îşi îndrume copii către sport.

...vă recomand celor  cu greutăţi în plus să faceţi mişcare seara…încerc să slăbesc.iar tinerii să facă sport nu doar din dorinţa de a slăbi…lăsaţi tinerii să facă sport că va aduce rezultate la bătrâneţe…

Lista sportivilor şi antrenorilor premiaţi

GALA SPORTULUI 2016 sportivi (1)

Au fost înmânate Diplome de recunoaştere a activităţii sportive pentru un grup de antrenori şi profesori în aplauzele publicului. Nu toţi dintre ei au fost prezenţi.  Rând pe rând, au venit în faţa publicului componenţii cluburilor de la toate disciplinele sportive careiene.

redacţia

comentarii

de IOAN C la 16 februarie 2016 - 09:19

KEKE de ce nu a venit in fatza publicului?.Ca a primit Diploma de merit pentru distrugerea FCM VICTORIA 2008 impreuna cu cei care ii astupa smenurile.Hmmm,se pare ca diplomele se primesc in functie de cat de mare este suma imputata de Curtea de Conturi!

de adina la 16 februarie 2016 - 09:39

felicitari sportivilor si mai ales parintilor care sustin aceste sporturi

de Vasile B. la 16 februarie 2016 - 12:37

Felicitari tuturor sportivilor,antrenorilor,profesorilor si celor care sustin ramurile sportive,mai putine felicitari celor care le-au falimentat pe unele din ele.

de matei la 20 februarie 2016 - 18:26

felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor!

Lasati un comentariu