Încă un concurent pentru titlul de Ştrandul Careiului

• publicat la: 23 februarie 2016
Încă un concurent pentru titlul de Ştrandul Careiului

La 4  zile distanţă de la ultima zi ploioasă, vă prezentăm  o altă destinaţie ce concurează pentru titlul de Ştrandul oraşului Carei.

Unii dintre locatarii zonei cpt. Zăgănescu din Carei, au fost  deranjaţi că nu au fost înscrişi în competiţie  alături de proprietarii garajelor din cartierul Republicii. aici

După ce au apelat în van la primar şi viceprimar, careienii plătitori de taxe şi impozite locale din zona Zăgănescu ne-au semnalat şi nouă situaţia cu care se confruntă de ani şi ani de zile fără ca cineva din administraţia locală să fie interesat de soarta lor.

De 8 ani de zile nu a fost efectuată nici o investiţie aici. Pentru a coborî  cu gunoiul la containerele societăţii de salubrizare ai nevoie de cizme de cauciuc. La fel şi dacă ai nevoie de maşina din garaj. Timpul s-a oprit în loc pentru locuitorii  blocurilor din zona Zăgănescu.

….doamnă dragă, apoi aicea nimeni din primărie nu a călcat…. de când stau eu aicea nu am văzut pe nimeni să se intereseze de cum arată locul... ne spun careienii care ne-au chemat să facem poze pentru a trage un semnal de alarmă în ce priveşte condiţiile  în care sunt nevoiţi să circule.

Începem cu imagini de la intrarea spre garaje dinspre bdul 25 Octombrie.

Mai multe imagini găsiţi pe pagina de Facebook a Buletin de Carei din municipiul şvaiţer.

redacţia

Buletin de Carei este supus linşajului mediatic de presa de casă a primarului Kovacs pentru îndrăzneala de a  vă oferi imagini din realităţile careiene, pentru îndrăzneala de a vă ţine la curent cu o parte din modul de cheltuire a banului public careian dar nu numai.

Buletin de Carei aduce mulţumiri careienilor care trimit imagini din  locurile fierbinţi ale oraşului, din zone unde administraţia actuală nu a investit nimic în ultimii 8 ani de zile.

Lasati un comentariu