Număr “semnificativ” de prefecți schimbați

• publicat la: 10 February 2016
Număr “semnificativ” de prefecți schimbați

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat, miercuri, că în cel mai scurt timp vor fi schimbați un “număr semnificativ” de prefecți.

“A fost o trecere în revistă a activității lor și o analiză a comportamentului, atât în ceea ce privește capacitatea de a reacționa, cât și dorința de a nu se implica politic în campania electorală. Sigur că această evaluare s-a făcut, vor urma în cel mai scurt timp, probabil până la finalul lunii, schimbări care vor viza un număr semnificativ de prefecți”, a spus Suciu, după ședința Guvernului

Acesta a mai declarat că Guvernul nu va putea să facă în timpul scurt pe care îl are la dispoziție o procedură de angajare prin concurs.

“Deci va fi o numire a prefecților noi pe baza unei selecții între înalții reprezentanți ai Guvernului sau persoanele care s-au remarcat printr-o activitate de gestiune a administrației publice și care nu sunt implicați politic în perioada care va urma. Așadar, în cel mai scurt timp, vom avea un număr semnificativ de prefecți schimbați”, a mai spus Suciu.

Premierul Dacian Cioloș a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaților, că le-a pus în vedere secretarilor de stat rămași din Cabinetul anterior să nu facă politică de partid, iar prefecților și subprefecților care au intenția să participe în alegeri le-a cerut să renunțe la funcție.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de Jos Avram la 10 February 2016 - 21:56

Jos Eugenia Avramescu! Mana dreapta a punctului G e un nesimtitus santajistus. Sigur se scufunda in curand si el!

de sakira la 10 February 2016 - 22:17

vine maine la careii cu pompierii sa faca campanie cu iieno si apoi la separeu …zice ca e mare roman da tot la tulipanii de la partid le da mina libera la usurat orasul de cladiri si fonduri

de Romania furata. la 11 February 2016 - 07:49

Stie cineva ceva despre plangerea penala misterioasa lui jeno la parcet?

de careiul furat la 11 February 2016 - 10:18

sunt una cu cei de acolo si pana nu vine de la centru DNA nu e de bine….trebuie manifestari si un pungesti si la carei ca atunci sa vezi ce se vor respecta legile!

de karcsi la 11 February 2016 - 10:43

se va discuta ceva despre sirienii pe care ii va primii covaciul?

Lasati un comentariu