După ce Ilie Ciută a devenit preşedinte, PNL Carei a devenit incomod. Oare de ce?

• publicat la: 5 March 2016
După ce Ilie Ciută a devenit preşedinte, PNL Carei a devenit incomod. Oare de ce?

Ce poate fi mai amuzant decât să urmăreşti modul în care presa de casă a primarului Kovacs se străduieşte să îl susţină pe candidatul Kovacs?  Alianţa  politică ţesută în jurul candidatului Kovacs susţinut de primarul Kovacs are ca obiectiv … denigrarea consilierului Ilie Ciută, liderul liberalilor. Incoruptibil, insensibil la  atenţiile cu care a fost momit pentru a se alătura alianţei, neinteresat de contracte cu Primăria, a devenit pericolul principal pentru alianţa politică ce susţine candidatul Kovacs la rândul lui susţinut de primarul Kovacs. Cu Ilie Ciută preşedinte nu mai aveau loc  înţelegeri pe sub masă înainte de şedinţele de  Consiliu Local.

În disperarea lor de a distruge filiala liberală careiană,  uită că tocmai persoana pe care astăzi  o promovează ca şi candidat independent  este una şi aceiaşi persoană   căreia îi cereau   demisia ca şi consilier…doar cu un an în urmă, adică în data de 23 februarie 2015, printr-un articol publicat  în Gazeta de Nord-Vest, având acelaşi autor ca şi cel care semnează astăzi un articol pe un blog personal, nemaifiind angajat la cotidianul sătmărean.

Trist e că ne consideră total  neinformaţi şi incapabili de a reciti articolele scrise exact acum un an de zile,  în frumoasele vremuri în care   finul primarului avea un scaun de director….

Vă redăm în continuare articolul apărut în Gazeta de Nord-Vest în data de 23 februarie 2015, AICI, cu titlul

Consilier local în ilegalitate de peste un an

Consilierii locali liberali din Carei sunt foarte vocali la şedinţe, lansând tot felul de acuzaţii privind încălcarea legii. Însă când vine vorba de unul dintre membrii găştii liberale, treaba se schimbă imediat. Deşi a fost condamnat la închisoare cu suspendare în urmă cu un an şi trei luni, consilierul liberal Marius Rusu ocupă în continuare funcţia de consilier local, fapt ce contravine legii. Deşi consilierii liberali, în frunte cu preşedintele organizaţiei locale, Ilie Ciută, ştiu de accidentul provocat de Marius Rusu şi de condamnarea sa, au preferat cu toţii să tacă mâlc când a venit vorba de colegul lor. Nici măcar Marius Rusu nu a avut obrazul să demisioneze din proprie iniţiativă, sfidând pur şi simplu legea. Este vorba de aceeaşi lege în ai cărei apărători se erijează liberalii careieni ori de câte ori au ocazia.

Condamnare trecută cu vederea
Consilierul local liberal Marius Rusu a fost condamnat de Judecătoria Carei, prin sentinţa 294 din 05.12.2013, la şase luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru săvârşirea de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (OUG nr. 195/2002). Potrivit portalului instanţelor de judecată din România (portal.just.ro), sentinţa nu a fost atacată, devenind definitivă.

Fiind condamnat, chiar dacă cu suspendare, Marius Rusu ocupă ilegal funcţia de consilier local de peste un an. În Legea 393/2004 privind statutul aleşilor locali, la articolul 9, alineatul 2, se prevede : “calitatea de consilier local sau de consilier judetean încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în următoarele cazuri”, iar la punctul c) se specifică foarte clar “condamnarea, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate”. Astfel, potrivit legii, Marius Rusu nu mai are dreptul să ocupe funcţia de consilier local.

Chiar dacă a fost condamnat cu suspendare, prin esența ei, închisoarea este o pedeapsă privativă de libertate. Suspendarea condiționată a pedepsei este o modalitate de executare a acesteia. Cel puţin asta se arată în motivările sentinţelor instanţelor prin care au respins acţiunile primarilor şi consilierilor locali condamnaţi la închisoare cu suspendare împotriva hotărârilor prin care s-a constatat încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului.

Rusu va rămâne fără funcţie
Potrivit prevederilor Legii 393/2004 privind statutul aleşilor locali, “în toate situaţiile de încetare a mandatului înainte de expirarea duratei normale a acestuia consiliul local sau consiliul judeţean, după caz, adoptă în prima şedinţă ordinară, la propunerea primarului, respectiv a preşedintelui consiliului judeţean, o hotărâre prin care se ia act de situaţia apărută şi se declară vacant locul consilierului în cauză”. Cu alte cuvinte, locul consilierului local liberal Marius Rusu ar putea fi declarat vacant în cadrul şedinţei de azi a Consiliului Local Carei.

În cazul în care refuză să adopte o asemenea hotărâre, Prefectura Satu Mare trebuie să cheme în judecată Consiliul Local Carei, solicitând instanţei de contencios administrativ să oblige Consiliul să adopte o hotărâre prin care să constate încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului consilierului local, pe motiv că a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate. Consilierul Marius Rusu poate ataca în instanţă hotărârea, însă şansele sale de a câştiga procesul sunt egale cu zero. Locul său va fi luat de următorul candidat de pe lista USL la Consiliul Local din 2012, adică de social-democratul Nicolae Moldovan.

Alcoolemie aproape de comă alcoolică
Urcându-se băut la volan, consilierul liberal Marius Rusu a lovit opt maşini şi apoi a fugit de la locul faptei în decembrie 2012. “În noaptea de vineri, 28 spre sâmbătă, 29 decembrie, în jurul orei 01.55, lucrătorii Biroului Rutier Carei au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență „112” despre faptul că pe strada Mihai Viteazul din municipiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar şoferul vinovat a părăsit locul accidentului. La ora 02.10 a fost depistat în dreptul unui imobil de pe strada Nicolae Titulescu din municipiu, un autoturism marca Volkswagen, care prezenta avarii în partea din față, iar în casa scărilor a fost legitimat și proprietarul autoturismului menționat, în persoana lui Marius R., de 33 ani, domiciliat în Carei. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta a condus autoturismul pe raza municipiului Carei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și a avariat un număr de opt autoturisme parcate în cartierul Mihai Viteazul I, după care și-a continuat drumul până la locul în care a fost identificat de polițiști. Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost condus la Spitalul Municipal Carei pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală”, se arată în buletinul de presă al IPJ Satu Mare din 30 decembrie 2012.  Szasz Lorand

Ceea ce atunci era condamnat, astăzi este promovat. Curat duplicitar .

redacţia

comentarii

de MISI la 5 March 2016 - 16:29

abia acum ati aflat de acest accident?

de MIHAI la 5 March 2016 - 17:08

Te faci frate si cu dracu pana ce treci puntea !

de Vali la 5 March 2016 - 17:12

De preferat să nu treci puntea, decât să te faci prieten cu ”dracul”.

de Graur la 5 March 2016 - 18:13

Trecutul nu are altă funcţie în viaţa ta afară de aceea de a stoca faptele existenţei pe care le-ai întâlnit. Poţi să fii sigur dacă ele sunt în totalitate bune sau rele? De unde ştii că evaluările tale sunt cele mai bune? De unde ştii că suferinţa pe care ai traversat-o nu a avut rostul să te împingă spre o conştiinţă mai înaltă şi spre o viaţă mai bogată, capabilă să conţină şi polul opus? Fii sincer şi recunoaşte când adopţi punctul de vedere izolat al Eului, aprecierile nu pot fi corecte. Este ca şi cum ai privi pânza timpului printr-o deschizătură de dimensiunea unei monede. Îţi poţi măcar imagina complexitatea şi ordinul de mărime al cauzelor care participă la crearea unui eveniment? De pildă, un eveniment numit “suferinţa” ta? Şi atunci, ce rost are să rămâi agăţat de un eveniment din trecut, ale cărui reverberaţii în timp nu le poţi cuprinde? Dacă nu te desprinzi de trecut, nu ai cum să fii liber. Eşti ca un pilot care rulează avionul pe sol, dar nu îndrăzneşte să se înalţe. Rămâi legat de pământ. La un moment dat, va fi chiar periculos pentru tine, deoarece pista are un capăt.

de Robert la 5 March 2016 - 18:47

Domnule consilier Rusu, dvs sunteti suparat ca nu ati obtinut voturile colegilor ca sa candidati de primar in 2012 si de consilier in 2016? Nu oricine rezista langa Ciuta Ilie care nu permite aliante secrete si ciolaniade.
Respect dl Ilie Ciuta! Vot PNL!

de andras la 5 March 2016 - 19:37

cu stima buletindecarei ca lasati comentariile si nu stergeti si ne dam seama acum de ce nu a mai fost ales acest consilier de liberali.
numai cei puternici sunt atacati.
eu votez tot pentru ilie ciuta si pentru liberali!

de Horia Mărieș la 5 March 2016 - 19:43

Careianul manevrat informează /1 oră ago / despre “cine vorbește de duplicitarism” și ca să lămurească cum stă treaba cu duplicitarismul, publică pe portalul OdeC, în stilul său inconfundabil de șantajist, notoriu, nesimțit dar versat, foarte experimentat, o serie de poze din arhiva BdeC în care co-preşedintele PNL Carei apare în compania unor nenorociți penali și viitori pușcăriași, astea înplântându-se pe vremea USL.

Singurul lucru pe care nu îl lămurește sasul este că nu consilierul local liberal este azi in vizorul DNA ci jegurile PSD-iste menționate mai sus, precum și ALDE ăia doi cumnați și care vor fi insoțiti probabil și de șantajistul scribalău, de fostul mare director de pe la GN-V, ăla cu “Împușcați-l pe Castorică” și alte rubrici “umoristice”, pamfletare de acest gen. Asta este poate singura foarte mare diferență, dar pe care sasul a tratat-o foarte simplu, adică prin omisiune. Or mai fi și multe altele, dar le las pentru o altă dată.

de Doru la 5 March 2016 - 19:44

bine zis Laurentiu. Nu numai cu Roconix e bai ca acum e bagat la salile de rugaciune de la adapostul de noapte unde face afaceri cu mobila de la caritas.alaltaieri a dus acolo un eliberat recent si apoi a fost dus la blocul ghetou din spate sus la etaj.
cu asa ceva se ocupa lajos daca acum e mai frig si nu mere treaba cu ponyvasu si fetitele…ce vremuri erau cand milu tinea pe el in spate si ducea trupa la Calatele langa dealu negru unde are si jeno teren de cabana.

de relu la 5 March 2016 - 19:46

Nuca tare domnu Ciuta. Asa vor candidatii sa atraga voturile noastre,cu atacurile la domnul Ciuta, singurul consilier incoruptibil?

de liberal la 5 March 2016 - 20:56

rusule in nebunia ta nu iti dai seama ca esti manevrat si folosit.ai primit mai mult decat ai dat tu la PNL. esti consilier de 2 mandate jumate. la primul mandat al tau cand lajos a vrut sa te sara ca sa aduca pe altul iti aduci aminte ca domnul ciuta a spus un nu hotarat zicand ca rusu urmeaza pe lista deci rusu intra in consiliu.? cand ai avut problema cu accidentul nu tot domnul ciuta a mers la fiecare pagubit si s-a pus garantie ca fiecare masina va fi reparata? cand sas cu gasca a vrut sa te scoata din consiliu nu tot domnul ciuta a fost langa tine? ai fost de 2 ori director si la tiream si la maniu. in legatura cu buletinele arse o sa ti le aratam. stii f bine ca domnul ciuta ne-a pus in prima sedinta dupa alegeri sa numaram inca odata buletinele dandu-si seama ca unii din comisie au smecherit voturile. stii ca nu ne-a lasat sa facem echipe la votare si totdeauna de cand e presedinte a vrut vot liber ca cel mai bun sa castige. stii ca domnul ciuta nu a mai vrut al doilea mandat de presedinte ,cand kovacs ne promitea marea cu sarea numai ciuta sa nu fie presedinte! noi ne-am dus la domnul ciuta inclusiv tu si l-am rugat sa mai conduca partidul mai departe inca un mandat. nu e corect ce faci. e bine ca vei candida ca si consilier independent ca asa ne vom da si noi seama ce zestre de voturi ai adus tu pentru PNL. sa ai multa sanatate!

de Rusu Marius la 5 March 2016 - 22:30

Precizare: d-l Mărieş Horea nu are politic nici o legătură cu Pnl Carei sau consilierii locali din Pnl Carei. Asta după cele ştiute de mine

de arnold la 5 March 2016 - 22:31

sincere regrete marius. lajos poate sa fie mandru ca a mai aranjat o familie. daca el nu are sa nu aiba nici altul. pacat de melinda.

de careian la 5 March 2016 - 22:41

vine frica pe la sira spinarii la udemeristii si pesedistii careiului ca la aldeistii e jale mare…..horia maries si ilie ciuta sunt stancil;e ce nu pot fi sparte . cei doi nu lasa liber la jaful public din primarie!!!!
doamne da disperati pot fi udemeristopesedistii ca scapa din mana banul careian si vor trebui sa munceasca si ei ca noi

de Jale la 5 March 2016 - 23:03

Baiatul asta chiar nu vede ca se face de ras. Ariuncam la gunoi pnl ca de acuma suntem independenti si traseisti profitori nu suntem?? Cand jumatate din oras cere sa ne lasam orgoliile laoparte si sa sprijinim un candidat la primarie, de exemplu pe domnul ciuta vine tradatorul si bolnavul asta si vrea sa fie sabia lui zamolxe.

de silviu la 5 March 2016 - 23:10

bravo domnule ciuta! da stiu ca aveti valoare de ati atras atata ura din partea mafiotilor de la primarie!
DOMNUL ILIE CIUTA PRIMAR VREM!
JOS MAFIA DIN CAREI!

de Jale la 5 March 2016 - 23:17

Va rog sa-mi permiteti o intrebare sincera dar dureroasa, cat impozit platiti dupa meditatiile pe care le dati la domiciliu? Mii de scuze va rog, dupa meditatiile pe care le-ati dat mai demult deoarece nu mai dati ca nu mai vin oamenii la dumneavoastra acasa de cand penalo popular si va credeti corect. Nu injuraturi va rog chiar daca va vine ci astept domnule profesor o cifra. E zerro cumva?

de agro la 5 March 2016 - 23:50

ce stiti domnule rusu despre terenurile din domeniul statului de la Carei ? cine le administreaza si unde merge recolta? ne puteti spune cateva cuvinte despre situatia padurii de la Carei si Ianculesti? sunt bunuri ale careienilor si vreau sa stiu cine se foloseste de ele. Stiti de afacerea via partidului? Aveti cunsotinta despre locul de munca al presedintelui de la psd Carei care foloseste madina ANIF in scop electoral la fel cum foloseste primarul masina fundatiei de turism pentru plimbarile sale?

de erno la 5 March 2016 - 23:59

sa nu uitam de rmdsz care are consilieri pesti. de ce credeti ca a plecat rapid visnyai din consiliu local?
au ramas cei care vand medicamente la scoli si plateste primaria sau flori sau mese bogate la pret de casa regala si evident doamna care stringe darul pentru locuintele sociale de pe tireamului. oare cat a dat fata lui osan de la spatiu locativ ca sa primeasca locuinta sociala? cu mama si cu tata angajati in primarie bisztos ca a adunat destule puncte ca sa ia locuinta sociala de la gura celor saraci.

de RUSU Marius la 6 March 2016 - 00:31

@agro eu nu stiu totul. Poate va adresati domnului Ciuta care le stie pe toate. As vrea sa mi se spuna ce injuratura am folosit. Chiar sunt curios. Cratita e injuratura ?

de imi la 6 March 2016 - 07:42

domnule rusu,alcolemia pe care ati avut-o la accident si fuga de la locul accidentului spun multe despre un consilier. dupa 2 mandate chiar nu stiti despre terenurile din domeniul statului de la Carei?

de valeo la 6 March 2016 - 07:51

matale esti evident nebun si vrei sa ne vinzi circul matale cu fostii colegi de partid, un gest foarte urat de a da din casa insa propun celor de la liberali sa nu-si puna mintea cu matale si sa te lase sa te faci singur de 2 lei. Totusi un rand va rog, dupa acel accident unde cu o alcolemie foarte mare ati tacut ce ati facut, ce credeti ca va mai recomanda? Popularitate o aveti dar increderea oamenilor nicidecum.

de andor la 6 March 2016 - 08:20

rusu nu e singurul care a facut accident mort de beat ..mai stim noi cazul lui beica care a lovit si fordul pe atunci nou dar osanul a fost la datorie si a luat asupra sa totul. pacat ca nu ati vazut cum cobora pistruiatul roscat de la sediul unirii anul trecut sustinut de 2 cu chipiul ca sa il duca acasa ..aici e marele bai ca domnul ciuta nu bea si nu umbla lela si nici bani nu ia de la afaceri cu primaria si nu ai cu ce sa il agati …

de circul la 6 March 2016 - 08:54

mafia care a pus mana pe oras actioneaza si face circ. miza e mare pentru ei mai ales ca vin fonduri europene si e foame mare de bani la ei.
ba un pokcheras ba un dans la bara nu e de nasu celor fara bani si atunci mai bine dau circ la popor si ei pun mana pe banii orasului.

de miorita la 6 March 2016 - 10:20

Ati ajuns consilier datorita domnului Ciuta si acum vreti campanie tot pe spinarea lui domnule Rusu. Ce ati facut la colegiul Maniu cand erati adjunct? Ce veti face cu condamnarea pentru conducere cu alcolemie de coma si fuga de la locul accidentului? Locul dvs nu era nicium langa liberalii careieni si ma bucur ca ati plecat si nu le stricati imaginea. Succes domnule Ciuta si ramaneti pe mai departe tot acel om integru si nebagat in gastile fomiste de bani.

de abdul la 6 March 2016 - 11:40

In concluzie, acest gunoi nu are ce cauta in politica,va obtine zero voturi la alegeri !

de angela la 6 March 2016 - 11:43

nu e frumos sa jigniti pe nimeni. fiecare va primi ceea ce merita. fiecare va raspunde pentru faptele sale mai devreme sau mai tarziu.

de pacalici la 6 March 2016 - 11:51

Nu e chiar asa de prost sa candideze doar face scandal si se retrage dupa ca are sa-si puna la punct propria viata si pe urma sa se afirme pentru intregul oras. Domnule rusu, nu va face cinste sa va opuneti pnl dupa ce ani la randul l-ati servit!

de Horia Mărieș la 6 March 2016 - 12:10

Breaking News via odece:

“Portalul OdeC l-a contactat pe jurnalistul Sebastian Secan, care a refuzat să dea orice declaraţie pe marginea acestui incident.”

Oare de ce o fi refuzat careianul Sebastian Secan să dea orice declarație “Careianului informat care nu poate fi manevrat? Bănuiește cineva? Oare careianul ce lucră acum pentru Canal D chiar nu dă nici doi creițari găuriți pe celălalt careian?

“Sebastian Secan este originar din Carei. Din 2003 până în 2011 a scris pentru săptămânalul trustului Media Pro „Clujeanul”, apoi a lucrat pentru Adevărul de Seară Cluj-Napoca, pentru cotidianul naţional Adevărul, dar şi pentru Click!. A scris câteva articole şi pentru Forbes şi Men`n Health. Începând din 2011, lucrează ca reporter pentru emisiunea de tip magazin „Asta-i România”, difuzată în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Kanal D. În 2014, a obţinut un premiu APTR (n.r. Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România) pentru reportajul „Mocăniţa”, filmat în Maramureş, pe Valea Vaserului.”

de ..... la 6 March 2016 - 13:27

eu nu-l cunosc pe Rusu,nici ca si profesor,nici ca si consilier
dar sa ai 2 mandate de consilier ,sa ai functii de director,toate datorita unui partid,(poate era cineva de 10 ori mai capabil),si poate multe alte beneficii..
si acum sa denigrezi si sa critici partidul si oamenii care ti-au dat toate astea
in plus,acum 4 ani si 8 ani,parca si tu domnu rusu ne rugai sa mergem sa ii votam,si ne grantai pentru ei…inseamna ca atunci ne-ai mintit??

de dari la 6 March 2016 - 14:14

Domn. Rusu Dece nu ați vomitat tot când eraiiii în pnl….? Acuma scuipi unde ai lins…?

de PROAUTONOMIST la 6 March 2016 - 15:03

A inceput sfarsitul clanului Ciuta ! E mai bine tarziu decat niciodata…

de pentru pro.prostie la 6 March 2016 - 16:21

Nu mor cai cand vor cainii.

de scoala la 7 March 2016 - 07:55

are legatura tot circul asta impotriva liberalilor cu semnarea transferului profesorului consilier de la maniu la scoala lucaciu ambele pesedistoudemeriste si cu inspector pesedist?

de ionel la 7 March 2016 - 18:10

e vorba de postul de la scoala lucaciu care se elibereaza pentru ca iese la pensie domnul chiorean vasile?
la maniu nu mai vor sa faca o carte in spatele clasei elevii??? oare mikovski stia?

de tiream la 7 March 2016 - 19:10

fuge de maniu ca si.a dat examenul ca si la tiream unde nimeni nu l.a respectat deloc ca se dadea mare ca el umbla la satu mare dar profesorii stiu cat stie. Era tacnit deja la tiream ca nu parea normal si tot bea.

de Horia Mărieș la 7 March 2016 - 20:25

“Întrucât este atacat în mod atât de mizer de foştii săi colegi (…), “ÓdeCe?” a decis să-i pună la dispoziţie un mijloc media pentru a-şi putea face publică poziţia.”

Vai, pașă sas, cât de darnic ești!

de jeni la 7 March 2016 - 21:05

lajos si jeno fac campanie pentru rusu de frica liberalilor care nu abdica de la linia lor dreapta.
la fel si pentru angajatii aruncati in lupta ca iepurii. totul pentru distrugerea cosmarului udemeristilor sefi ce se adapa din banul public careian.
niciunul nu are curaj sa arate ce drumuri sunt in carai si ce gunoaie!

de Horia Mărieș la 7 March 2016 - 22:37

Breaking news:

“ÓdeCe?” și Careianul inspáimântá ráu de tot boborul, plângând amarnic pe umãrul nașului-primașului /6 ore ago in Opinii/

“Liberalii careieni încearcă să speculeze la sânge nemulţumirile unor categorii de careieni în încercarea lor de a mai atenua viitorul eşec de la alegerile locale. (Se) publică seriale întregi cu străzile de pământ, cu gropile din asfalt, cu wc-urile de la stadion, cu adăpostul de noapte, cu situaţia blocului în care sunt cazate persoane nevoiaşe. Disperaţi rău de tot, liberalii recurg la cele mai murdare mijloace, inclusiv la videoclipuri cu declaraţii scoase din context.”

Păi da, în schim acum aflăm scris negru pe alb că străzile de pământ, gropile din asfalt, wc-urile de la stadion, adăpostul de noapte, sițuația blocului în care sunt cazate persoane nevoiașe nu au fost zărite până acum nici de finul sași nici de nănașul-primaș fiindcă sunt egy nagyon kis kutya f_sza și nu contează, iar Jenö oricum boxeazá. Asta că_cam_aș_a este!

de caraian la 8 March 2016 - 17:33

oare de ce, e retorica intrebare, nu?
interesu poarta fesu se spune si e valabil si la Carei. daca nu putem sa il atragem langa grupul de corupti pe un consilier atunci il improscam cu noroi.
ceva de genu cine nu e cu noi e impotriva noastra.
bine domnule ciuta!
dati bice si mai departe tot asa!

de Marco la 12 March 2016 - 11:54

Cand a vazut ca nu prinde loc pe lista de consilieri pentru boacanele facute in cele 2 mandate ale sale,baietasul a ajuns ciuca bataii de joc a gastii conduse din umbra de fostul fotbalist ce plateste la greu pe finul lui jeno si a lui marinel ca sa faca scandal in oras. Asa cred ei ca nu se va mai vedea adevarata activitate a lor de pradare a finantelor orasului!
jalnica strategie mafiota. jos labele de pe oras penalilor!
vrem un oras curat si liber de corupti!

Lasati un comentariu