Liberalii au oferit mărţişoare careiencelor

• publicat la: 1 martie 2016
Liberalii au oferit mărţişoare careiencelor

Ca în fiecare an, fie el electoral sau nu, liberalii careieni oferă careiencelor câte un mărţişor ca simbol al primăverii care bate la uşă.

Marţi, 1 Martie 2016, grupul de liberali s-a aflat în centrul oraşului unde au împărţit sute de mărţişoare acelora care s-au aflat la momentul respectiv în trafic. Alături de mărţişoare,  careiencele au primit şi urări de bine şi prosperitate.

Candidatul liberalilor careieni pentru funcţia de primar, consilierul Ilie Ciută , a fost încurajat şi felicitat de  careienii întâlniţi, aceştia manifestându-şi susţinerea pentru  schimbarea în bine a mun. Carei.

În scurta plimbare  ocazionată de ziua Mărţişorului, trecători şi liberali deopotrivă au fost nevoiţi să lase privirea în jos pentru a nu cădea în capacanele de pe trotuare ce pândeau la tot pasul.

Consilierul Ilie Ciută a oferit careienilor curioşi date despre modalităţile în care  se pot remedia toate aceste neplăceri ale infrastructurii rutiere  fără a toca sume colosale.

Liberalii careieni au epuizat în scurt timp sutele de mărţişoare şi au adunat mulţumirile celor întâlniţi, pentru activitatea constantă în folosul cetăţeanului careian contribuabil onest la bugetul local.

redacţia

Lasati un comentariu