Primăria Carei în acţiune – metode originale de astupat gropi

• publicat la: 15 martie 2016
Primăria Carei în acţiune – metode originale de astupat gropi

Buletin de Carei, singurul portal de stiri unde puteţi urmări realitatea careiană, vă prezintă noi imagini cu metodele aplicate de Primărie pentru   ..rezolvarea gropilor din carosabil. Este vorba de Calea Mihai Viteazu pe care trec toţi cei ce traversează oraşul de la Satu Mare la Oradea sau invers.

Mulţumim careienilor care dau dovadă de spirit civic şi ne trimit imagini proaspete, de la faţa locului faptei.

 

 

comentarii

de Val de asfaltul meu la 15 martie 2016 - 15:14

Ca in epoca de piatra.

de Horia Mărieș la 15 martie 2016 - 20:09

Sunt invidios fiindcă am văzut că sătmărenii au metode mult mai eficiente de astupat gropile decât careienii.

Sunt insă și mai învidios pentru faptul că sătmărenii au cai cu mult mai mulți și cu mult mai frumoși decât careienii.

Caii sătmarenilor nici nu suportă comparație cu cei ai careienilor. Cei ai careienilor, atâția câti sunt (și au fost plătiți de Kovacs Jenö din banii contribuabililor careieni), nu-i poți vedea decât ín Manejul pe care a pus mâna ilegal Asociația Equus, asociatia aia non-profitus dar care aduce bani negri in pușculița UDMR-ului Carei) și la care asociație este șefă de gașcă, sau de gâscă, peste alți 27 de călăreți, o nepoată de grăjdar, cu acte in regulă. Caii careienilor nu-i poți vedea de loc la defilările pe străzi ocazionate de sărbătorirea zilei de 15 martie. Mare păcat. Poate in 2017 dacă va fi reales actualul primaș. Ce spectacol grandios va fi să-i vezi calărind pe câte o mârțoagă pe toți cei 28 membri fondatori burtoși ai Equus.
Pun pariu că i-ar bate tare de tot in caraghioslâc pe membri asociației Cavalerii Vinului Sf. Orbán, deși ar fi îmbrăcați, mai mult ca sigur, în aceleași culori.

Rog frumos să mă scuze toți cei pe care-i va zgăria tare de tot la urechi cuvântul derivat din „caraghios”.
Mi s-a mai întâmplat.

http://adevarul.ro/locale/satu-mare/ce-spus-kelemen-hunor-ziua-maghiarilor-satu-mare-8_56e83b555ab6550cb8e186ff/index.html

Lasati un comentariu