Reabilitarea lucrărilor cu cofinanţare europeană, finalizate în vară pe Bdul 25 Octombrie din Carei

• publicat la: 10 martie 2016
Reabilitarea lucrărilor cu cofinanţare europeană, finalizate în vară pe Bdul 25 Octombrie din Carei

Bulevardul 25 Octombrie din mun.Carei este din nou răvăşit de lucrări de reparaţii a arterei rutiere după  ce abia au fost finalizate în vară cele de readucere la starea iniţială a carosabilului conform proiectului de investiţii cofinanţat de UE şi implementat de Apaserv SA Satu Mare.

Lucrările se fac cu ajutorul unor camioane sovietice  din producţia anilor 1970, cu numere de înmatriculare  de Ungaria.  Firma câştigătoare a licitatiilor lucrărilor pe această porţiune de drum   este  Keviép Kft  din Debrecen ce colaborează cu firma Saminstal  SRL Satu Mare. Organizarea de şantier  a fost  stabilită în spatele curţii Apaserv, lângă Sala de Sport a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu”.  Valoarea totală a proiectului este de 25.914.315 lei, fără TVA,  durata contractului este de 28 luni, din care 16 luni este durata de execuţie a lucrărilor şi 12 luni perioada de notificare a eventualelor defecte.  Eventualele defecte  au apărut la toate lucrările efectuate iar perioada de execuţie a fost prelungită cu 6 luni.

Toată porţiunea realizată în vară este momentan refăcută de aceiaşi firmă.

http://www.buletindecarei.ro/2015/05/extinderea-retelei-de-apa-canal-in-plina-desfasurare.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/una-din-firmele-ce-executa-lucrarile-retelei-de-apa-de-la-carei-apare-intr-un-dosar-dna-de-spalare-de-bani.html

 

Lasati un comentariu