Rezultatele concursurilor de la Centrul Social Carei şi DSPL Carei

• publicat la: 24 martie 2016
Rezultatele concursurilor de la Centrul Social Carei şi DSPL Carei

Au fost afişate rezultatele concursului pentru ocuparea postului contractual vacant de administrator din cadrul Direcţiei Publice de Asistenţă Socială.

Comisia de concurs care a evaluat lucrările şi abilităţile practice ale candidaţilor a fost alcătuită din Monica Radu-preşedinte, şef birou din cadrul Biroului de Asistenţă socială, Alina Marilena Codescu, coordonator al Centrului de zi pentru copii, Leitner Boglarka, consilier la Biroul de Asistenţă socială şi Maria Cadar, referent la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Primăriei Carei.

În urma desfăşurării probei scrise şi probei de interviu a concursului organizat în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a  postului de administrator al Centrului Social din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Carei, organizat în data de 22 martie 2016, singura candidată, Varga Ildiko a obţinut 54 de puncte la proba scrisă şi 82 de puncte la proba de interviu, fiind astfel declarată admisă.

Tot astăzi, 24 martie au fost afişate şi rezultatele finale de la concursul pentru ocuparea postului contractual vacant de conducere de şef sector din cadrul Direcţiei Serviciilor Publice Locale.

Comisia de concurs care a evaluat lucrările şi abilităţile practice ale candidaţilor a fost alcătuită din Rakovski Francisc-preşedintele comisiei, Petho Yvette, Mancz Dezideriu şi Makranczi Agneta.

În urma desfăşurării probei scrise a concursului organizat în vederea  ocupării pe perioadă nedeterminată a postului vacant de conducere de şef sector din cadrul Direcţiei Serviciilor Publice Locale, singurul candidat Tyukodi Zsolt a fost declarat admis. El a obţinut 72 de puncte la proba scrisă, respectiv 85,33 de puncte la interviu.

Pentru cele 3 posturi scoase la concurs de primărie pentru Fundaţia de turism şi care  s-au desfăşurat în data de 21 martie 2016, nu au fost făcute publice rezultatele.
redacţia

comentarii

de Delia la 25 martie 2016 - 08:02

posturi pentru voturi la covaci

de bugetar la 25 martie 2016 - 11:30

angajarile politice si pentru voturi sunt la ordinea zilei in primaria carei

Lasati un comentariu