Concurs ISU faza zonală

• publicat la: 19 mai 2016
Concurs ISU faza zonală

În data de 19.05.2016, începând cu ora 09.00, pe terenul de fotbal din comuna Lazuri, s-a desfăşurat faza zonală a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

La întrecerea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au participat următoarele localităţi: Bârsău, Batarci, Botiz, Certeze, Crucişor, Halmeu, Lazuri, Livada, Medieşu Aurit, Odoreu, Păuleşti, Pomi, Tarna Mare, Târţolţ, Turulung, Valea Vinului şi Vetiş.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 m; Ştafeta 4 x 100 m şi Dispozitivul de intervenţie, clasamentul fiind următorul:

Locul I – oraşul Livada

Locul II – Comuna Turulung

Locul III – Comuna Valea Vinului.

Ocupantele primelor trei locuri vor participa la faza judeţeană a concursului, care se va organiza la începutul lunii iunie a acestui an, unde se vor întrece cu ocupantele primelor trei locuri de la prima fază zonală, organizată în comuna Căuaş, în data de 17.05.2016.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei comunei Lazuri, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.

 

Lasati un comentariu