Maşini străine fac naveta la secţiile votare

• publicat la: 5 iunie 2016
Maşini străine fac naveta la secţiile votare

Update- h 19,00. O maşină cu număr de DJ a preluat de la jeep ul confiscat transportul de persoane.

Update:

In urma unui control de rutină al Poliţiei Rutiere Carei s-a confirmat faptul că jeepul navetist în cartierul rromilor avea probleme cu numerele de înregistrare. Plăcuţa din faţă avea număr de Ucraina iar cea din spate de Anglia. Plăcuţele de înmatriculare au fost ridicate.

 

Se află în plină desfăşurare procesul de votare pentru desemnarea  primarului, a consilierilor locali şi a celor judeţeni. Au apărut deja şi primele activităţi de purtare a minorităţii rrome la secţiile de vot cu maşini  care fac adevărate curse  de dute-vino.

Una dintre acestea este un jeep alb cu numere de Ucraina în faţă iar în spate are plăcuţe cu numere de Anglia. Deschizătorul de drumuri este un BMW cu număr de Satu Mare condus de reprezentantul rromilor din primărie, Geza Sebestyen. După ce am fost remarcaţi acesta a parcat maşina în faţa sediului PNL şi a lăsat-o acolo.

Potrivit locuitorilor din zona Ecoului, Cerbului şi Bălţilor, mai există câteva maşini care de dimineaţă fac naveta la secţiile de vot.

ştire   în  curs de actualizare

comentarii

de geza sebesten la 6 iunie 2016 - 16:46

Mult stimata doamna Ciuta,as dori din suflet ca sa-mi explicati cum am putut sa conduc un autoturism cand eu niciodata nu am posedat carnet de conducere!!!!!!! Doamna Ciuta,va rog frumos sa dati o explicatie cititorilor d-voastrei ca ati gresit si nu pe mine mati vazut conducand AUTOTURISMUL BMW cu stima Geza Sebesten.

Lasati un comentariu