Picanterii din secţii

• publicat la: 5 iunie 2016
Picanterii din secţii

Alegerile locale pentru desemnarea primarului, a consilierilor locali  si a celor judeteni sunt in plina desfasurare. Dis de dimineata era forfota mare pe strada Ecoului, Baltilor, Cerbului, Marasesti sau Danko Pista. Taxiurile faceau curse non-stop dupa ce am descoperit jeep ul care facea naveta cu votanti la sectia de la Liceul Calasantius. Acesta avea o placuta de inmatriculare in Ucraina pe bara din fata iar pe cea din spate avea numere de Anglia.

Magazinele din cartier sunt deschise non-stop in acea zona si sunt pline de clienti.

Si pe strada Sadoveanu era forfota si voie buna….La sectia de la fosta scoala 4, sectia nr. 86 si 87 procesul de votare a fost perturbat de muzica data la maxim la o locuinta de peste drum de barul Rosu din apropiere.

Un eveniment inedit a avut loc in satul Ianculesti care apartine de UAT Carei. Candidatul Kovacs, actual primar, a venit la sectie cu un platou de mancare  iar Schiop Elena, una dintre tulnicaresele satului l-a  primit  cu bucium de tulnic.

Satul Ianculesti se remarca prin lipsa unui Camin Cultural functional, a transportului in comun si a unei Capele Mortuare dar si prin gardul de sarma ghimpata care inconjoara lacul din sat preluat in administrare de catre primaria Carei.

Majoritatea celor ce fac parte din sectiile de votare sunt angajati ai primariei Carei.

Unii dintre ei au venit cu familia cum este cazul sectiei 81 unde presedinta de sectie este Sabou Agota  iar sotul ei Gilbert este loctiitor.

La sectia 79  presedinte de sectie este preotul Radu  Eugen Sava.

Pe strada Agrara, la intrarea in sectie a stat ore intregi candidatul ALDE.

 

comentarii

de zoli la 5 iunie 2016 - 20:17

apoi tulnicareasa din ianculesti a facut pentru kovacs campanie ca sa nu plateasca impozit pentru casa de langa strand pe care o inchiriaza vara si e pe numele baiatului care lucra la POLITIA DE FRONTIERA si chefuieste cu robertu primarului!
ati auzit de casa din germania cumparata pentru monica ? nimic nu stiti atunci!

de ileana la 5 iunie 2016 - 20:46

da de ziua inaculestiului de ce nu a venit primaru kovacs? numa la lina duce platou? stim ca a rezolvat pentru baiatu ei la politia de frontiera

de romicii la 6 iunie 2016 - 08:55

da banutii cand dati la noi geza bacsi????
sokk penz kell nekunk
csa csumi csa!!!!!!

de geza sebesten la 6 iunie 2016 - 21:31

noi nu trebuie sa dam bani pentru voturi noua ne ajunge numele si primim voturi nu ca voi ha ha ha.dar va veni oamenii care va pozat cand ati dat bani sa va voteze maine am sa pun pe facebook ha ha ha

de zoli la 7 iunie 2016 - 17:13

Stimata Doamna:jeep,este o marca,iar masina din poza este o masina de teren cu marca Land Rover.Scuze pentru obs.

de karcsi la 7 iunie 2016 - 17:22

pe astia ca zoli poate sa prosteste jenobacsi care sta in casa la nepotul de 2 ani…jepul a dus la vot de pe strada cerbului din capat si apoi pe e coului si de pe strada somes;la magazine era plin de tzi gan cu multi bani pe mana

de geza sebesten la 8 iunie 2016 - 06:32

Numai vad BMW-ul pe care am cundus fara carnet de conducere asa cum sustinea doamna sefa DNA-CAREI.Oare si a recunoscut greseala?

de zoli la 8 iunie 2016 - 08:56

@karcsi.Ma bucur ca tu esti un om fericit,dar tot nu ai inteles ce am scris.

de Horia Mărieș la 8 iunie 2016 - 09:08

A inceput să mă enerveze din nou sasul ăsta neobrăzat, dis de dimineață: „Careianul / 34 de minute ago / Duminică, o anumită parte a presei online din Carei a ieşit la rampă cu tot felul de aberaţii intitulate pompos „picanterii din secţii”. Reprezentanţii portalului în cauză au tot fotografiat şi au tot scris însă, după cum era de aşteptat, acuzaţiile nu s-au confirmat. Nici electoratul nu s-a lăsat manevrat de aceste „picanterii” inventate de minţile odihnite ale unor candidaţi încrâncenaţi şi ale presei aservite acestora. Vă prezentăm, în continuare, câteva din aceste tâmpenii de campanie.”

Nu stiu ce este cu „picanteriile din secții”, n-am fost pe acolo, dar asta ce pasca măsi mai este, finule-sas? Tot o tâmpenie de campanie? Tâmpenia haverilor tăi Kovács Jenö și Géza Sebestén? Ai? Aud? Au dat banii țiganilor pe 7 iunie, așa cum au promis, s-au i-au păcalit, i-au dus cu zăhărelul? Dacă nu le-au dat, atunci Kovács „vágja le!”. Hamar!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1745235255755006&id=1744350989176766&__mref=message_bubble

Poți pentru ca să-mi și răspunzi, deșteptule? În scris, in „OooooDeCeeee?”!
Vreau să te citesc. Imi place cum fabulezi. Sau te faci că plouă?
Dar brodează doar la subiect sasule, nu divaga, nu te ascunde prin tufișuri, nu o lua pe arătură – ca de obicei !!!

de ovidiu la 8 iunie 2016 - 09:19

tot ce a scris buletindecarei s-a confirmat! am vazut masina cu numere false in fata politiei dupa ce a aparut articolul si la ianculesti a fost primarul cu platourile de mancare pentru cele 12 voturi. si in poza apare doamna agota sef de sectie si sotul adjunct si asa ca ….

de Horia Mărieș la 11 iunie 2016 - 16:08

O altă inițiativă cretină a finului sas: „Sondaj privind demisia lui Ilie Ciută” by Careianul /6 hours ago/.

Este cât se poate de clar. Individul ăsta beteag la neuroni nu se va mai vindeca niciodată. Nici o speranță. Tipul este incurabil. În plus, este și obsedat. Il mănâncă tot timpul in tur. Cere mereu picioare în tur. In engleza de baltă astea se numesc segberugások. Nu se astâmpără până când nu o ia din nou serios pe coajă. Se va găsi până la urmă cineva (evident, cu excepția domnului Ilie Ciută care este mult prea domn pentru așa ceva) care să-i satisfacă dorul cel nestăvilit de găleata de balegă de cal pe care și-a luat-o în cap cândva de la distinsul domn Veress, soțul cel cu acte al nepoatei de grăjdar, preșa celor 28 membri fondatori de la Asociația profitabilă Equus, printre care au figurat, în mod cert, atât primașul Kovács Jenö și cât city managerul fost-primaș Bekö, ambii membri de vază ai formațiunii de guvernământ local RMDSz (UDMR) Carei.

Pun pariu pe o duzină de beri Guinness că așa se vor întâmpla până la urmă lucrurile.
Cine ține pariul cu mine?

de mircea la 11 iunie 2016 - 16:13

nu trebuie bagati in seama pentru ca sunt disperati ca se va afla cat au scos din primarie pentru alegerile locale.
primarul kovacs ramane si mai deparate un datornic nesimtit care are retinere pe salar iar vicele unul care va ramane in istorie ca fostul fotbalist care ca si viceprimar timp de 8 ani nu a reparat veceul de la stadion.
doi deunleu!

Lasati un comentariu