Mesajul PNL Satu Mare

• publicat la: 14 iulie 2016
Mesajul PNL Satu Mare

Miercuri, 13 iulie în cadrul unei conferințe de presă, noul președinte unic al PNL Satu Mare, Ionuț Rus, le-a transmis tuturor liberalilor plecați de-a lungul timpului din partid că sunt așteptați înapoi.

“Vreau să transmit un mesaj tuturor celor care de-a lungul istoriei Partidului Național Liberal cu toate fuziunile care au fost și vor să se alăture ideii liberale și de dreapta pentru a implementa politici liberale și de dreapta în România și pentru a avea un rezultat foarte bun la alegerile din toamnă: în momentul de față, la o zi după numire nu putem să expunem obiectiv limitele și țintele care le vom avea pentru toamnă, dar eu repet că absolut orice persoană din județul Satu Mare care dorește să nu se alăture este binevenită. Nu vom încuraja și nu vom înlătura nicio altă persoană din PNL, chiar pe cei care au plecat îi rog foarte frumos să se întoarcă, să discutăm foarte deschis în așa fel încât să fim o echipă puternică și în care cetățenii județului Satu Mare să aibă încredere că idealurile lor vor putea fi duse la capăt. În istoria PNL au plecat persoane sau au făcut un pas în spate sau un pas alături. Eu mă refer la toate persoanele care se alătură ideii liberale și de dreapta, și bineînțeles nu au denigrat PNL și ideile lor”, a spus Ionuț Rus.

Întrebat dacă mesajul li se adresează și foștilor lideri ai partidului plecați acum la alt partid și pe care i-a avut contracandidați la alegerile locale, Ionuț Rus nu a dat un răspuns tranșant: “Eu mă refer la liberali, nu știu care este poziția lor, eu cred că nu sunt liberali”.

În cadrul conferinței a fost prezentat și noul prim-vicepreședinte, în persoana primarului comunei Pișcolt, Cosmin Varga. El a spus că rolul noii conduceri este de a pregăti partidul pentru alegerile parlamentare din toamnă.

Lasati un comentariu