Minune! Se modifică relieful în orașul de câmpie Carei

• publicat la: 15 iulie 2016
Minune! Se modifică relieful în orașul de câmpie Carei

Observăm de ceva vreme  cum apar în municipiul Carei noi forme de relief. Cunoscut ca oraș de câmpie, Careiul  atrage atenția în ultimul timp prin apariția de creste de peste 14 cm pe principala arteră de circulație de la intrarea dinspre Satu Mare, Calea Mihai Viteazu. Crestele sunt în continuă dezvoltare.

Cresc  de la o zi la alta văzând cu ochii. Văile și crestele ce țin mereu trează prezența de spirit a șoferilor ce se deplasează pe această rută au depășit deja granițele județului ca notorietate.

Degeaba a încercat administrația locală să estompeze fenomenul apărut …din neant și să arunce o grămadă de bani pe lucrări de îndreptare a șoselei de intrare în Carei . Crestele se încăpățânează să scoată mereu capul după fiecare reabilitare. Șoferii sunt disperați dar nu într-atât încât să ia și atitudine.

Și astfel, se alocă mereu bani pentru reabilitări de moment în timp ce vina pentru calitatea slabă a lucrărilor va aparține reliefului în continuă modificare din Republica de la Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de pusculita la 16 iulie 2016 - 10:02

nimc nou pe frontul de nordvest unde dna si parchetul si institutiile statului se fac ca nu vad coruptia din primarie si nici banii dati pentru sediul udmr ca se faceau 2 drumuri pe 4 benzi cu ei!

de nu conteaza. la 16 iulie 2016 - 10:45

Pana nu se antamplampla din nou o tragedie,nimeni nu face nimic.Iar apoi ca de obicsei,victima, mortul este de vina. Sa ne fereasca BUNUL DUMNEZEU de o noua tragedie cu victime!Multumim gospodarului sef!Pentru ca asa de tare ne iubeste ancat doare la el an cur de noi Careienii!!!

de nu conteaza. la 16 iulie 2016 - 10:49

Pe srada Caplenilor este foarte OK.Sa ne mutam cu totii acolo!

de hihihihihi la 16 iulie 2016 - 11:53

numai ca primarul nu are nici o casa si pe caplenilor sta in casa altcuiva!
pana nu isi plateste datoriile nu isi poate cumpara nimic ca VINE FISCUL !!!!

de margelatul la 17 iulie 2016 - 18:05

acum nu sunt bani pt drumuri ca trebuie platite serviciile din campanie.

Lasati un comentariu