Un sătmărean a proiectat invitaţii pentru case de modă participante la Săptămâna Modei de la Paris

• publicat la: 9 noiembrie 2016
Un sătmărean a proiectat invitaţii pentru case de modă participante  la Săptămâna Modei de la Paris

Bogdan Tincu este sătmăreanul  care  iî 2014 a proiectat invitatiile pentru câteva case de modă prezente la Săptămâna Modei de la Paris. Astfel , acesta si-a asigurat un job în Anglia la un magazin de profil. Invitatiile au ajuns pe mâna unor celebritati precum Brad Pitt sau Angelina Jolie. A stat la aceeasi masa cum Ashley Cole si Jean MIchele Jarre pentru care a creat si desenat inviaţii de nuntă.

„Am fost pasionat de IT inca din copilarie cand reparam orice imi venea la mana. Am facut un curs in timpul facultatii pentru a-mi aprofunda cunostintele si pentru ca stiam ca asta este pasiunea mea. Am lucrat putin in Romania dar am simtit ca era cazul sa plec intr-un alt mediu unde sa pot invata si aprofunda cunostiintele. Astfel am plecat in anglia in 2013 unde am lucrat la inceput ca bucatar dar rapid mi-am gasit un job intr-un birou unde faceam lucruri simple, nu eram eu cel care decidea ce e mai bine pentru departamentul de IT la firma la care lucram. Dar eu nu m-am multumit cu asta si rapid am ajuns sa fiu Head of Web la firma la care lucram. Mi se parea usor ceea ce faceam si evoluam zilnic” spune Bogdan.
Astfel dupa o perioada in care am fost autodidact, m-am angajat in alta parte unde creeam website-uri si aplicatii pentru telefoane. Mi-am dat seama ca aceasta arta pentru creearea de modele 3D si de website-uri imi poate deschide noi usi si mai ales ca stiam sa fac asa ceva inca din liceu cand am facut primele website-uri cu filmulete funny, inca Youtube nu era asa de mare la vremea aceea.

După 3 ani, Bogdan s-a intors in România unde si-a propus să isi deschidă o firma de IT si sa lucreze in folosul Românilor  mai ales dintr-un sentiment profund de patriotism. Acesta se ocupă momentan cu creearea si promovarea website-urilor, portalurilor, forumurilor sau a aplicatiilor pentru telefoane si este unul dintre cei mai cunoscuti din zona, asta si pentru ca implicarea si pasiunea lui i-a adus si premii.

In 2015 a primit din parte unei reviste din anglia premiul ” British Best Invitations Website 2015″. Acest premiu i-a adus si mai multa incredere ca si in Romania se paote face performanta si se pot face lucruri bune daca ai un vis in care crezi si cu munca multa.

„Lucram zilnic 6-7 ore peste cele 8 de la birou. Ma culcam la 2-3 noaptea cand eram epuizat si dimineata ma trezeam rapid pentru ca imi veneau idei noi si in IT daca nu actionezi cand ai o idee,e a se pierde si cu greu iti mai vine in cap odata pentru ca este un mediu de creatie continuu, unde doar propriile limite sunt problema. Nimeni nu te poate opri sa creezi si sa muncesti pentru ceea ce iti doresti sa obti. Acum, lucrez la fel de mult, dar si cu mai mare entuziasm pentru ca lucrez pentru mine si sunt propriul meu sef, poate cel mai rau pe care l-am avut pana acum.”

 In prezent, Bogdan Tincu lucreaza la un proiect destinat comunitatilor de români. Unul care vine sa ajute oamenii si va fi destinat tuturor grupurilor de varsta. Proiectul implica o aplicatie Android si IOS, un website, un portal si un forum structurat in asa fel sa nu puna dificultati niciunui utilizator. Il puteti găsi pe pagina de facebook personală:
Sau pe pagina Malev Soft IT Services

https://www.facebook.com/malevsoftit/

Buletin de Carei

Lasati un comentariu