Eficacitate clujeană pentru reducerea timpului de aşteptare în restaurante

• publicat la: 7 decembrie 2016
Eficacitate clujeană pentru reducerea timpului de aşteptare în restaurante
 Lucian Cramba, Alex Coman şi Bogdan Herea sunt trei tineri din Cluj care au lansat o aplicaţie menită să reducă timpul petrecut de clienţi în restaurante, până li se ia comanda sau plătesc, şi în acelaşi timp ajută localurile să îşi eficientizeze activitatea şi gestiunea stocurilor.
Fast Order a fost lansată în luna martie şi are 15.000 de utilizatori şi circa 100 de localuri înregistrate. Pentru a fi inclus în reţea, restaurantul sau barul plăteşte o taxă lunară de 50-100 de euro, cei trei tineri mizând pe încasări de 100.000 euro în acest an.
Targetul lor este să fie prezenţi în 3.000 de restau­rante în 2-3 ani, planu­rile pe ter­men lung fiind ca 10.000 de resta­urante să folo­sească aplicaţia lor.
„E greu să satis­faci nevoile clien­ţilor când e aglo­merat, să ser­veşti pe toată lumea efi­cient. E greu să gă­seşti per­sonal ca­li­ficat pen­tru a a­du­­ce va­loa­re resta­u­ran­tului tău“, a spus la ZF Live Lu­cian Cramba.

comentarii

de vise la 7 decembrie 2016 - 16:48

vise draga vise pana ajunge asa ceva la Carei….

Lasati un comentariu