Accident uşor la Carei

• publicat la: 7 ianuarie 2017
Accident uşor la Carei

Două maşini s-au şifonat uşor în cursul zilei de astăzi pe Calea Mihai Viteazu în faţa şirului de magazine  de pe artera centrală. Maşina gri venea dinspre Satu Mare şi a vrut să vireze la stânga, înspre  supermarket dar nu a acordat prioritate maşinii ce venea dinspre Oradea.

Nu au fost victime doar unul dintre pasageri a ajuns la spital  pentru investigaţii medicale.

Comunicat IJP

Polițiștii rutieri careieni au intervenit în data de  07.01.2017, în jurul orei 13.00, pentru soluționarea unui eveniment pe strada Mihai Viteazu din municipiu.

La fața locului s-a stabilit faptul că un conducător auto de 60 ani, din comuna Santău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe strada Mihai Viteazu, a efectuat viraj la stânga cu intenția de a intra în parcarea unui supermarket, fără a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din sens opus, fiind astfel lovit din lateral de un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani din Viile Satu Mare.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 33 de ani și a unei minore de 13 ani, ambele pasagere în autoturismul care, din primele cercetări, s-a constatat că ar fi circulat regulamentar.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu