Menage a Trois la Carei

• publicat la: 10 January 2017
Menage a Trois la Carei
Una dintre cele mai savuroase comedii sosește la Carei, într-o distribuție de excepție.
       Joi, 26 ianuarie 2017, la Teatrul Municipal din Carei, începând cu ora 18.00, va avea loc spectacolul de teatru Menage a trois, după Neil Simon, o comedie care s-a bucurat de un mare succes atât în țară, cât și în comunitățile românești din diasporă. Succesul acestui spectacol e rezultatul  unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montări moderne și curajoase.
Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart și are invitații, cărora le va da curs la Dublin, Ankara și Zurich.
Prețul unui bilet de intrare este de 20 lei. Biletele se găsesc la Centrul Cultural. Informații la 0261-865-006.
Sinopsis – MENAGE A TROIS

Doi ziariști faliți (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriță – Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică.  Piesa este o comedie irezistibilă, de o oră și douăzeci de minute.
IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și  film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secretul Mariei, Ingerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating –  și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Țiganiada, Trainspotting.
ANCA LĂCUSTEANU poate fi văzută în spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour, Improvizacii, Poveste sexuală pentru pian și orchestră.
SORIN MISIRIANȚU –  A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia,  joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni,  Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu