Tabăra de matematică de la Carei

• publicat la: 3 February 2017
Tabăra de matematică de la Carei

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare împreună cu Consiliul Judeţean Satu Mare şi în colaborare cu Centrul Judeţean de Excelenţă Satu Mare organizează, în perioada 6 – 10 februarie 2017, a treia ediție a Taberei de matematică, la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” Carei.

La Tabăra de matematică vor participa 36 elevi de gimnaziu, selectaţi dintre premiaţii la olimpiada de matematică – etapa judeţeană 2016. Elevii vor fi însoţiţi pe toată durata taberei de 4 profesori însoţitori (profesori de matematică) şi vor avea şansa să aibă parte de cursuri şi seminarii susținute de 20 dintre cei mai buni profesori de matematică din judeţul Satu Mare.

Tabără se dorește a fi un stagiu de pregătire a Olimpiadei de Matematică 2017. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, elevii vor avea un program intens de pregătire, îmbinat în mod armonios cu activităţi de petrecere a timpului liber. În fiecare zi, elevii vor participa dimineaţa la 3 ore de curs şi seminar, iar după-amiaza la activități de petrecere a timpului liber. Ultima zi este rezervată unui test-simulare a olimpiadei de matematică.

 Buletin de Carei   sursa ISJ

Lasati un comentariu