Locul 5 pentru Rad Ayana de la Tapo Carei la Naţionalele de la Buzău

• publicat la: 8 mai 2017
Locul 5 pentru Rad Ayana de la Tapo Carei la Naţionalele de la Buzău

În perioada 6-7 mai 2017 a avut loc Concursul Național „Cupa Primăverii” la tenis de masă, desfășurată la Buzău la două categorii de vârstă: 9-11 ani și 12 ani. Această competiție are drept scop calificarea primilor 3 sportivi la Campionatul European Mini-Champs din luna august organizat la Strasbourg.

La categoria cea mai mică de vârstă, sportiva de la Clubul Copiilor- TAPO CAREI Rad Ayana s-a clasat pe locul 5 din 45 de sportive, având o prestație foarte bună împotriva favoritelor. Sportivul Szilagyi Paul din Carei, component al Centrului Olimpic Bistrița a reușit să cucerească locul 1, având șanse reale de calificarea la Europene.

De menținut este faptul că în luna august va mai avea loc un astfel de concurs național de selecție, iar la final se stabilește lotul care reprezintă România la Strasbourg.

comunicat

comentarii

de mihai la 9 mai 2017 - 11:48

Vad ca voi nu stiti sa faceti diferenta intre un campionat national si un concurs national. Cupa primaveri nu este campionat national asa ca nu mai scrieti ca a participat la nationale

de Buletin de Carei la 9 mai 2017 - 14:27

Va rugam sa luati legatura cu cei care au elaborat comunicatul, Directia de cultura si sport, pentru a lamuri detaliile. Buletin de Carei nu poate interveni in comunicatele primite. Va multumim pentru intelegere.

Lasati un comentariu