Dezbatere Publică la Primăria Carei

• publicat la: 6 iunie 2017
Dezbatere Publică la Primăria Carei

Nu uitaţi de dezbaterea publică de la Primăria Carei din data de 7 iunie 2017 de la ora 16,00 privind  PLAN URBANISTIC ZONAL ( PUZ)  în   Sala mică de şedinţe de la primul etaj.

PUZ-,, ZONĂ UNITĂȚI AGROINDUSTRIALE, SERVICII ȘI INDUSTRIE  ALIMENTARĂ”  – Carei, Extravilan- D.N. 19 Carei- Oradea – beneficiar:  S.C. LINDNER  S.R.L. Satu Mare.

Documentaţia privind propunerile pentru PUZ se pot consulta la sediul Primăriei  Municipiului Carei, Birou urbanism – parter, în perioada 24.05. – 07.06.2017, luni- vineri, între orele 8,00-13 ,00.

Observaţiile se pot transmite la sediul Primăriei (Birou urbanism – parter ) şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare, în scris, sau personal.

Beneficiarii şi proiectanţii sunt invitaţi să se prezinte la dezbaterea publică în vederea susţinerii documentaţiei.

 

Buletin de Carei

comentarii

de ionel la 6 iunie 2017 - 16:42

da pe pagina de facebook de la primarie nu se pun anunturile astea????

de unio la 7 iunie 2017 - 06:50

ionel
Ba se pun. Dupa!

de Protestatarul din umbra la 9 iunie 2017 - 00:19

Draga Unio esti bine informat.Promit sa nu mai fac greseli de ortografie.Am terminat clasele primare acum 60 de ani la Zarda de aceia mi-am permis sa te tutuiesc.Cred ca sint putini oamenii la etatea mea activi pe internet.Astfel se va putea concentra pe continut care va ramine la fel de acid.

de unio la 9 iunie 2017 - 22:26

@ Protestatarul din umbra
Regret ca nu v-ati putut tine promisiunea, desi intentia este laudabila. DE ACEEA nu voi semnala urmatoarele erori gramaticale. Pe aceasta insa, v-o mai semnalez totusi: ati scris “de aceia”, in loc de “de aceea”. Ar fi fost corect si “de aceia”, dar in situatia unui complement de agent: “coroanele au fost depuse DE ACEIA care ….”
Cu stima!

Lasati un comentariu