Inconştienţă sau Incompetenţă la Primăria Carei? Marea Asfaltare are loc şi pe străzi unde nu este introdusă canalizarea sau apa potabilă

• publicat la: 22 iunie 2017
Inconştienţă sau Incompetenţă la Primăria Carei? Marea Asfaltare  are loc şi pe străzi unde nu este introdusă canalizarea sau apa potabilă

Ceea ce Buletin de Carei  a semnalat în mai multe rânduri  confirmă astăzi Departamentul Tehnic din cadrul Primăriei Carei adică UAT Municipiul Carei.

Aspectele sunt deosebit de grave  şi este de neînţeles de ce administraţia locală nu le face publice  deşi are la îndemână  un grup de redactori activi plătiţi din banii careienilor printre ei  fiind şi consilierii personali ai primarului dar şi finul acestuia.

Lucrările de asfaltare numite bombastic Marea Asfaltare se fac pe sume ce depăşesc 5 milioane de euro şi se efectuează  şi pe străzi unde nu a fost introdusă reţeaua de apă potabilă sau de canalizare!

Lucrările de asfaltare plătite cu milionane de euro din banii careienilor au fost  şi sunt efectuate şi pe străzi unde nu există racordarea gospodarilor la conducta principală!

Careienii  afectaţi cunosc foarte bine această situaţie dar aşteptăm din partea Primăriei Carei un comunicat din care să reiasă care sunt străzile aflate în această situaţie.

Masterplanul  implementat de Apaserv la Carei  pentru lucrări de 26 milioane de euro nu are încă recepţia semnată deşi a fost …,,finalizat,,,  de anul trecut. Divergenţele au apărut în momentul în care cei care trebuiau să efectueze racordul la gospodăriile careienilor nu  au mai fost de acord cu suma de 200 lei pentru un racord. Două străzi vi le spunem noi, Porumbeilor şi Petre Ispirescu. Cu un minim efort din partea  Primăriei Carei, iniţial trebuiau efectuate toate reacordurile la casele de locuit pentru apă sau canalizare  şi abia apoi să fie efectuate…marile asfaltări plătite din buzunarul  careienilor nu al  primarului  şi viceprimarului.

Firma din Sălaj  nu mai este mulţumită  cu această sumă deoarece  trebuie să remedieze şi trotuarele afectate. Problemele sunt deosebit de grave şi aşteaptă rezolvare din partea unei administraţii care se vede depăşită de situaţie . Nu mai vorbin despre faptul că străzile recent umplute cu covor asfaltic sunt apoi sparte pentru a aduce la nivel gurile de canal, operaţie ce se putea efectua în prealabil, desigur numai în cazul în care ar fi fost  vorba de specialişti în domeniu.

Poate vizita de mâine a inginerului Leitner de la Apaserv  Satu Mare la primăria Carei va da un impuls  administraţiei locale pentru o mai bună implicare  şi colaborare cu firmele implicate pentru a remedia dezastrul din teren ce afectează careienii.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu