Dezastru, numele tău e Marea Asfaltare de la Carei

• publicat la: 7 august 2017
Dezastru, numele tău e Marea Asfaltare de la Carei

Documentaţia tehnico-economică pentru lucrările de asfaltare din Carei a fost întocmită de către societatea ProVem -Plus SRL Satu Mare. În Memoriul depus în ianuarie 2016  scrie negu pe alb că  ,,Ajustarea la cotă a capacelor utilităţilor subterane  se va executa chiar înaintea aşternerii ultimului strat de asfalt prevăzut pentru sectorul respectiv.  Este interzisă executarea ajustării la nivel a capacelor după aşternerea stratului de uzură prin tăierea ulterioară a acestuia,,.

Şi totuşi în Carei  executarea ajustării la nivel a gurilor de  canal a fost efectuată  după  aşternerea strratului de asfalt final. După semnalările numeroase  ale Buletin de Carei, pe strada Gheorghe Lazăr se observă că ajustarea  este efectuată prin păstrarea unei înălţimi de 2 cm probabil pentru turnarea unui strat de asfalt de uzură. Cum rămâne  cu numeroasele străzi în care asfaltul proaspăt turnat a fost tăiat pentru aducerea la nivel a capacelor de canal?

Verifică cineva aceste lucrări sau în Republica de la Carei nu îndrăzneşte nimeni să aplice legile din România?

Au fost asfaltate străzi unde apa curentă nu este introdusă!

Priviţi cum arată strada Ecoului după terminarea lucrărilor de asfaltare.

AŞA ARATĂ STRĂZILE RECENT ASFALTATE. AICI SUN BANII CAREIENILOR. Priviţi ultima imagine în care se vede cum asfaltul recent este deteriorat.

Inspectoratul de Stat în Construcţii ce părere are de situaţia de la Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu