A fost găsit ,,motivul,, inundaţiilor de pe străzile din Carei

• publicat la: 9 iulie 2017
A fost găsit ,,motivul,,  inundaţiilor de pe străzile din Carei

Buletin de Carei a fost şi de această dată în mijlocul careienilor în momentul când au avut  nevoie de ajutor în mediatizarea problemelor lor. Nimeni din presa plătită de Primărie din banii careienilor nu a fost alături de necazul careienilor.

Albumul cu imagini postat de Buletin de Carei a stârnit interesul  şi a fost preluat şi de către presa sătmăreană care şi-a alcătuit o galerie de imagini chiar.

,,Spre exemplu, au fost probleme în zona străzii Ignișului, acolo unde locatarii din zonă au înfundat gurile de scurgere cu tot felul de resturi, astfel încât apa nu s-a putut scurge, până la intervenția unei echipae de la Apaserv. Astfel de situații au fost înregistrate și în alte zone ale municipiului Carei.,,  scrie presa sm.

Cum  rămâne cu strada Bariţiu? Şi aici locuitorii din această zonă rezidenţială au înfundat canalele cu resturi? Şi cei de pe strada Viilor sau poate …Motelul?

De ce  să nu facem referire la activitatea Apaserv care nu întreţine  canalele de scurgere de apă pluvială?  De ce să nu spunem că la asfaltarea unor  străzi  au fost acoperite gurile de canal? De ce să nu spunem că administraţia locală nu este apropiată de careieni şi ne referim la cei de rând nu la grupul său de interes?

Toate aceste scăpări şi lucrări de mântuială acceptate de administraţie duc în timp la situaţii neprevăzute şi neplăcute pentru careianul care merge conştiincios să plătească  taxele şi impozitele locale. Poate ar trebui băgat în seamă şi contribuabilul nu numai  cei care împart banii careienilor.

Oare cititorii  cred că e  mai important să postăm o ştire care aduce rating sau una care poate  trezi din amorţeală administraţia locală pentru a-şi îndeplini sarcinile pentru care este plătită din bani publici?  Sacrificăm careienii pentru  imaginea adminsitraţiei?

Buletin de Carei consideră că locuitorii din Carei merită să afle adevărul, merită să le spunem mereu adevărul.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu