Primarul din Carei nu are nici un bun în proprietate iar viceprimarul ia şi salariu şi pensie

• publicat la: 11 august 2017
Primarul din Carei nu are nici un bun în proprietate iar viceprimarul ia şi salariu şi pensie

Din cei 19 consilieri  careieni doar 11 au depus Declaraţii de Avere şi interes până la data de 15 iunie  2017 aşa cum cere legea.

Unul dintre cei 11 este şi viceprimarul Keizer Ludovic  care a candidat pe listele UDMR Carei şi care din cursul anului trecut are şi statut de pensionar astfel că la salariul din primărie se adaugă şi pensia. Nu este singurul angajat din Primărie în această situaţie.

Viceprimarul Keizer deţine în continuare 80% din acţiunile SC Ro-Conix SRL Carei , societate la care administrator este consilierul judeţean Pinter Jozsef, candidatul la primărie din partea ALDE  clasat pe ultimul loc la alegerile locale din 2016.

Petkes Iosif  şi Venig Gabriela nu au depus  Declaraţie de Interese ci doar de Avere.  Declaraţiile de Avere şi interese ale consilierilor şi ale aparatului de specialitate  au apărut pe site ul oficial al Primăriei Carei  abia după semnalările Buletin de Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/buletin-de-carei-devine-garantul-repectarii-legii-in-primaria-carei-in-premiera-apar-declaratiile-de-avere-ale-aparatului-de-specialitate-al-primarului.html

Aşa cum a remarcat şi presa judeţeană, primarul Kovacs este singurul  demnitar din judeţ care nu are nici un bun în proprietate. Faţă de anul 2015 , în Declaraţia de Interese nu mai apare calitatea de membru în Consiliul Director al Asociaţiei culturale Nagykaroly es videke, editor al ziarului al cărui redactor  este unul dintre consilierii săi  personali şi nici calitatea de preşedinte al Fundaţiei Grof Karoly Sandor.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Protestatarul din umbra la 12 august 2017 - 18:45

Foarte bine a facut Eugen ca sa retras din toate fundatiile .Un primar este alesul nostru al careienilor si ne reprezinta srict numai interesele noastre.

de costi la 12 august 2017 - 18:55

asa bine le reprezinta careienii ca da bani de la oras pentru refacerea cladirii udemere si de altii nu il doare capul. din banii nostri face numai pentru ai lui. rusine!

Lasati un comentariu