UNTOLD şi Ansamblul Folcloric Mărțișorul

• publicat la: 4 august 2017
UNTOLD şi Ansamblul Folcloric Mărțișorul

În cadrul festivalului UNTOLD din 3-6 August 2017 va evolua şi  Ansamblul Folcloric Mărțișorul al Casei de Cultură a Studenților Cluj Napoca.

Participarea  face parte din Campania ‘Transilvania All Inclusive’, proiect dezvoltat de organizatorii festivalului pentru promovarea culturii, tradițiilor dar și a obiectivelor turistice din Transilvania.

În cadrul festivalului va fi o zonă special amenajată  unde festivalierii vor învăța  despre tradiţiile locului  iar o mica parte a Ansamblului Folcloric Mărțișorul va asigura buna dispoziție și câteva reprize de jocuri autentice din diferite regiuni ale Transilvaniei.

Ansamblul Mărțișorul are în palmares sute de festivaluri naționale și internaționale  iar participarea la UNTOLD vine sa încununeze aniversarea celor 60 de ani de la înființare.

A treia ediție a UNTOLD  a debutat aseară. Senzațiile anuțate sunt Axwell & Ingrosso (foștii membri ai Swedish House Mafia fiind aseară pe scenă), și Steve Aoki, pe care fanii îl vor aplauda mâine.  Vedeta de azi e  Ellie Goulding, artista pe care unii o știu drept cântăreața care a avut recital la nunta Prințului William, în Marea Britanie, iar alții, de pe coloana sonoră a peliculei „Fifty Shades of Grey“.

Lasati un comentariu