Ignoranţă sau prostie din partea unui fost consilier? Sau doar slaba înţelegere a limbii române…

• publicat la: 31 ianuarie 2018
Ignoranţă sau prostie din partea unui fost consilier? Sau doar slaba înţelegere a limbii române…

Fostul consilier al primarului din Carei, blogerul  politician fără studii superioare, a revenit la obiceiurile sale mai mult decât penibile. Lansează acuzaţii de furt pentru preluarea de 2 poze la care a fost menţionată sursa. Oare omul acesta înţelege noţiunea de furt sau doar scoate din DEX cuvinte  la nimereală?

Încă ne mai distrăm când ne aducem aminte de cum încerca el să convingă cititorii că facem reclamă pentru UDMR, formaţiunea din partea căreia a candidat fără succes la un loc în Consiliul Judeţean în 2016.

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/lectie-cadou-despre-google-ads-pentru-consilierul-personal-al-primarului.html

După acelaşi scenariu, cel decăzut din statutul de consilier al primarului, se  victimizează. Oare literele folosite la scrierea în limba română nu concid cu cele folosite pentru scrierea în limba maghiară? Sau dă bine victimizarea la cititorii de limbă maghiară care iau de bune toate informaţiile oferite de politicianul de la UDMR Carei   fără a mai verifica din alte surse veridicitatea lor?

2 poze preluate din spaţiul public cu menţionarea sursei l-au adus pe fostul consilier din Primăria Carei în pragul bâlbelor  scrise….Ce fel de şcoli o fi absolvit de încurcă atât de rău cuvintele?

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/jurnalism-rigid-din-pozitia-sezut-sau-frica-de-deplasari-la-fata-locului.html

După logica lui ar trebui să acuz toate portalurile şi redacţiile care preiau de pe Buletin de Carei imagini când de fapt postarea acelor imagini este pentru ca ele să fie aduse la cunoştinţa tuturor. Acesta este rostul lor. Să circule. Dacă te ruşinezi cu ele…nu le mai posta.

Aşa că noţiunea de furt nu are nimic de-a face cu preluarea a 2 fotografii şi menţionarea sursei de unde au fost preluate.

Suspinele după locul călduţ din primărie nu mai înduioşează pe nimeni. Nici postarea de imagini cu priviri  ceţoase.

Oare găseşte în DEX cuvântul care este potrivit pentru persoanele care se fotografiază în oglindă cu insistenţă?

Buletin de Carei

Pentru ca cititorii de limbă maghiară să nu aibă acces la toate informaţiile din administraţia locală oferite de Buletin de Carei , a fost blocat accesul la postări pe grupurile gestionate de persoane din anturajul grupului de interes. Săracii de ei  sunt de compătimit  pentru că nu realizează că cititorii de limbă maghiară pot intra lejer pe oricare alt grup sau direct pe Buletin de Carei dacă vor să afle cum administrează oraşul Carei actuala conducere.

Se pare că jurnalismul rigid din poziţia şezut este molipsitor în primăria Carei.  Rărirea parcului dendrologic nu prezintă interes pentru redacţia din Primăria Carei? Nici cuibul de şobolani şi sursa de apă precară de pe strada Doina unde sunt cazate zeci de familii? De paguba de 5,777 milioane de RON din primăria carei nici nu mai aducem discuţie că doar  nu au verde la scris despre ea…..Pe când un reportaj la stadion unde 400 de sportivi ce participă anual la Cupa 25 Octombrie sunt obligaţi să folosească veceuri de coşmar? Curaj domnilor că doar nu sunteţi balerine sfioase  ţinute în puf!

Buletin de Carei

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

Lasati un comentariu