,,Aprecieri,, în privat după apariţia unor materiale în Buletin de Carei

• publicat la: 2 iulie 2018
,,Aprecieri,, în privat după  apariţia unor materiale în Buletin de Carei

Pe adresa redacţiei Buletin de Carei au sosit fel de fel de  ,, aprecieri,, din partea celor  care s-au simţit vizaţi de materialul legat  evenimentele de pe strada Doina.

Vă rog să nu vă sfiiţi să le faceţi publice aceste ameninţări, cu subiect şi predicat şi cu semnătura autorului. Şi pe cele unde sunt ,,apreciată,,   ca ,,denunţătoare,,  doar pentru că semnalez abaterile dela legalitate din Primăria Carei când de fapt toţi milităm pentru eliminarea corupţiei din administraţii.

Doar suntem în marea familie a Careiului. Aprecierile sunt legate doar de evenimentul senzaţional de pe strada Doina nu şi despre cel legat de dezvelirea Monumentului foştilor refugiaţi din Carei în anul 1940  unde au participat toţi cei care fac parte   familiile de refugiaţi…mai mult sau mai puţin.

Numai bine vă doresc tuturor celor ce mă îmbărbătaţi cu aprecieri fie ele pozitive fie negative. Nu are rost să insistaţi cu ameninţările  pentru că nu am  de gând să mă retrag din activitate.

Să aveţi succes în tot ce faceţi!

Ofer cu titlu gratuit informaţii şi documente oficiale despre abuzurile din UATM Carei, despre derapajele de la legalitate. Nu am pretenţii de exclusivitate ci le ofer pentru a elimina cât mai rapid  abuzurile, disciminările  şi pentru a reveni la atmosfera de respect reciproc  la adresa fiecărui contribuabil careian.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu