Program de vizitare întrerupt pentru 2 ore la Castel.Liga aleşilor locali UDMR

• publicat la: 7 februarie 2014
Program de vizitare întrerupt pentru 2 ore la Castel.Liga aleşilor locali UDMR

Vineri,7 februarie 2014,Castelul din Carei îşi închide porţile timp de 2 ore pentru desfăşurarea în bune condiţii a unui eveniment privat.La fel şi Muzeul Carei.Astfel,între orele 14,00 şi 16,00,vizitatorii nu vor putea fi primiţi.

Nimeni dintre cei solicitaţi să dea un răspuns legat de evenimentul privat nu a dorit să comunice  informaţii referitoare la acesta dar potrivit unor surse din primărie ar fi vorba de organizarea Ligii aleşilor locali UDMR ,peste 80 de persoane fiind aşteptate să participe iar invitaţii speciali vor sosi  din Cluj .După eveniment va avea loc şi un protocol cu bogracs.

De mâine se reia programul normalde vizitare a Muzeului şi Castelului,zilnic între orele 9 şi 17,00,luni închis.

 

redacţia

 

comentarii

de gerula la 7 februarie 2014 - 13:21

pariu ca plateste primaria portocolubograci.
si inchiriatu la castel si orele angajatilor care au carat scaunele pentru acest eveniment cultural.

de djakutzi la 7 februarie 2014 - 14:33

acolo sunt banii vostri careienilor;pe placerile udemristilor veniti sa faca campanie electorala la europarlamentare in carei si voi nu aveti locuri de munca si nici dreptul la o scoala reparata si niic la carti romanesti;mai rau ca pe vremea imperiului austroungar!!!

de oana la 7 februarie 2014 - 16:31

Castelul este propietatea privata a UDMR? A primarului?Cine plateste intretinerea Castelului si a Muzeului?

de felicia la 7 februarie 2014 - 18:38

asa cum grofii au constrruit castelul cu mana de lucru a iobagilor romani asa si primaru da de mancare la colegii lui de udmr din banii tuturor careienilor fara sa intrebe cineva daca sunt de acord!
primarul kovacs cu retinere pe salar este cel care ia din banii careienilor pentru colegii de udmr in loc sa tina palaria in mana cand intra ei la castel ca sa puna fiecare o mica contributie sa scape de rusinea de coldus de carei.
se vede ca nu e din carei ca nu are nici rusine si nici principii!
numai familie de intretinut din banii orasului si din fonduri si lucrari date la haveri!

de Ocean la 7 februarie 2014 - 18:46

Sa fie sanatosi. Dar macar sa nu se lege tot timpul de Partidele Romane. Ca nici unul nu face ce au facut ei.

de slabut la 7 februarie 2014 - 21:04

covacica a nost nu mai are credibilitate nici la tulipanii lui daca nu a reusit sa adune in sala nici 50 de persoane ….
primaru cu retinere pe salar a bagat la foc continu cantina sociala a orasului care descarca oalele cu mancare la castel cu masina primariei de parca din buzunaru lu mamasa ar face buli.
platiti careieni taxe si impozite ca le dau primarii pe protocoalele udemereului…coldusu tot coldus ramane si nu stie numa sa cheltuie ca nu e in stare nici sa grijeasca de masina ce si-a cumparat-o din banii fundatiei de promovare a turismului local si deja a facut cu ea accident….ce valoare poate sa aiba un partid cu asa presedintye???? poate sa se si mute la castel ca tot paraszt ramane!uncersetor!

de miki la 7 februarie 2014 - 21:30

La cati au fost in sala puteau sa incapa in orice sala din castel si nu mai trebuia atata deranj si sa se inchida ditai castelu pt cativa domni si ceva ziaristi!
Da prostuprim’ daca nu e si fudul parca nu e prost destul!Ba au pus si angajatii de la cultura sa care de scaune de ziceai ca is salahori acolo.Pai normal ca la Jeno nu trebe oameni cu pregatire suparioara ca pe aia nu poti sa ii pui sa care scaune pentru colegii tai de la udemreu si apoi sa faca si curat si sa astepte vizitatorii!

de cititor la 8 februarie 2014 - 12:16

In esenta putem sa concluzionam ca in municipiul Carei:
1.primarul organizeaza pentru partidul al carui presedinte este intalniri la sala mare a castelului fara sa plateasca inchiriere pentru eveniment privat cum se procedeaza ca sa mai aducem ceva fonduri la bugetul local si apoi mai si foloseste cantina sociala pentru hranirea lor.Cine plateste factura?
Liderii acestei uniuni de la judet sunt total de acord si nu mai iau atitudine cum fac la judet pentru protejarea banului public local.
2.vicele e bine mersi in concediu prin statiuni exotice din SUA si Mexic de unde trimite si posteaza imagini cum se distreaza.Ar fi bine de stiut din ce fonduri face aceste deplasari ca nici afacerile lui nu sunt mai ortodoxe ca ale colegului din primarie.Cine imparte acum carutele de lemne la pupile si cine incaseaza banii…..de carutat are carutasului?

Lasati un comentariu