Kovacs: ,,După ce ne mutăm vom vedea…că doar nu o să ne scoată afară Direcţia Agricolă…,,

• publicat la: 12 iulie 2018
Kovacs: ,,După ce ne mutăm vom vedea…că doar nu o să ne scoată afară Direcţia Agricolă…,,

Vineri, 3 iulie 2018, la şedinţa publică a CL Carei a fost supus dezbaterii un protocol de colaborare între Primăria Carei şi Direcţia judeţeană pentru agricultură şi dezvoltare rurală Satu Mare în vederea folosirii unui imobil deţinut de instituţia sătmăreană.

În acest imobil de pe strada Calea Armatei Române doreşte Primăria Carei să mute DSPL adică departamentul de drumuri şi spaţii verzi.

Ing.Emil Petcu, directorul biroului de patrimoniu din cadrul Primăriei carei a susţinut referatul de specialitate redactat.

Pentru negocierea termenilor de colaborare şi semnarea actelor oficiale ale protocolului este nevoie de aprobarea CL Carei.

,,Acolo îs mai mulţi proprietari…şi APIA şi CJ şi direcţia agricolă..încercăm să clarificăm situaţia, am vrea tot terenul de acolo, cu clădirile care sunt acolo…e vorba de 4 hectare..vrem să mutăm acolo DSPL şi grădinăria oraşului…de ani de zile ne strofocăm dar nu reuşim să ajungem la un numitor comun mai ales cu Ministerul Agriculturii…acum nu sunt convins că vor îndrăzni cei de la Direcţia agricolă să semneze acest protocol dar după ce ne mutăm acolo vom vedea ce se va întâmpla că doar nu o să ne scoată de acolo…nu? ,, a afirmat Kovacs Eugen sau Jeno la şedinţa CL Carei din data de 3 iulie 2018.

Înregistrarea video…de la min 30.

https://www.facebook.com/PrimariaCarei/videos/2107236316164627/UzpfSTE3NDgwMTg2OTU0NDY0MDE6MjA3NzcxNTMxOTE0MzQwMg/

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu