AugustFest 11. Mii de spectatori în primele două seri

• publicat la: 9 august 2018
AugustFest 11. Mii de spectatori în primele două seri

Miercuri, 8 august 2018, începând cu ora 20.00 s-a desfășurat cea de-a doua seară a festivalului AUGUSTFEST 11, eveniment organizat în cadrul celei de-a șasea seri CAREIFEST 2018.

Prima parte a programului a cuprins un nou recital de muzică ușoară din partea tinerelor talente careiene.

Tinerele soliste Tóth Viktória, Németi Tamara, Gál Stefánia, Csizmár Bernadette, Koch Vanessza și Nagy Anita au prezentat nouă melodii din repertoriul maghiar și internațional, prin intermediul cărora și-au prezentat publicului calitățile vocale și interpretative.  Solistele au fost pregătite de prof. Szűcs József.

Seara s-a încheiat cu un concert memorabil susținut de cunoscuții soliști vocali maghiari Auth Csilla, Betti de la Desperado și Éliás Jr. (poreclit și „Barry White de Ungaria”, datorită timmbrului vocal aparte și stilului interpretativ asemanator cu al cântărețului american), acompaniați de formația Abrakazabra din Debrecen. Aceștia au interpretat atât piese proprii cât și prelucrări după șlagăre cunoscute din repertoriul internațional. Cei aproximativ 2000 de spectatori prezenți au gustat din plin muzica live și show-ul făcut de muzicienii maghiari, cântând alături de aceștia pe toată durata concertului.

Marți, 7 august 2018, la ora 20.00 au evoluat soliști și instrumentiști de la secția muzică ușoară din cadrul Clubului Copiilor din Carei, pregătiți de doamna profesoară Mariana Vulcan. Au intrepretat o serie de melodii din repertoriul național și internațional: Roxana Pocol, Andrei Variu, George Pop, Andreea Bălăncescu, Victor Pop, Teodora Bobotan și solistele Ariana Astalîș și Andrada Spanci.

 

După ora 20.30 a venit rândul solistelor formației Castelanii de la Centrul Cultural Carei să impresioneze publicul prezent în Parc. Au prezentat un program muzical, conținând cunoscute șlagăre internaționale și naționale, de aproximativ o oră, solistele Ștefana Buzura, Teodora Nuna, Mălina Latiș și Larisa Latiș. Solistele au fost pregătite de prof. Szűcs József.

Seara s-a încheiat cu un concert electrizant oferit de cunoscuta solistă Alexandra Ungureanu și Band-ul de acompaniament. Din programul pregătit pentru careieni nu au lipsit hit-urile cunoscute precum „Hello”, „Lumea visează” sau „I need you more”, dar nici piesa recentă „Bate, bate” sau prelucrări după piese internaționale. Publicul a cântat alături de aceasta pe toată durata recitalului. La cererea spectatorilor, Alexandra a revenit pe scenă și a mai cântat două melodii, fiind răsplătită cu ropote de aplauze și aclamări de mii de sustinatori.

Extrem de jovială, Alexandra s-a fotografiat alături de fani și a dat autografe la finalul concertului.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Festivalul AugustFEST continuă joi, 9 august 2018, după cum urmează:

Parcul Castelului Károlyi

Scena în aer liber

9 august 2018, Joi

 Ora 20.00 GALA DANSULUI CAREIAN ediția a XI-a (partea I) , Magic Dance (Carei), Lead & Follow (Carei), Club Dance (Carei), Stil (Arad) și Formația de majorete din Lucăceni

Ora 21.15 Recital GABRIEL DOROBANȚU (București)

Lasati un comentariu