Sărbători Fericite! vă urează Buletin de Carei

• publicat la: 24 decembrie 2018
Sărbători Fericite! vă urează Buletin de Carei

Fie ca Naşterea Domnului şi tainica biruinţă a Luminii să vă  aducă pace şi bucurie alături de cei dragi vouă!

Hristos Se naşte, slăviţi-L! Hristos din ceruri, Întâmpinaţi-L! Hristos pe pământ, înălţaţi-vă! „Cântaţi Domnului tot pământul” (Psalmul 95, 1), iar ca să le spun pe amândouă, cerurile să se veselească şi să se bucure pământul pentru Cel ceresc, Care Se face acum pământesc. Hristos este în trup; veseliţi-vă cu bucurie şi cu cutremur!  cu cutremur din pricina păcatului, iar cu bucurie din pricina nădejdii.

Aceasta este pentru noi prăznuirea de acum şi aceasta sărbătorim astăzi; adică venirea lui Dumnezeu la oameni, ca pe noi să ne ducă la Dumnezeu, sau, mai bine spus, să ne readucă la Sine pentru ca, lepădând pe omul cel vechi, în cel nou să ne îmbrăcăm (Coloseni 3, 9-10); căci precum am murit în Adam, tot aşa în Hristos să viem (1 Corinteni 15, 20) fiind născuţi împreună cu El, răstigniţi şi îngropaţi împreună cu El, dar şi înviaţi împreună cu El (Romani 6, 3-5). […]

Crăciunul este, în primul rând, ziua în care  cântăm  împreună cu colindătorii Astăzi s-a născut Christos, Mesia chip luminos.

Redacţia Buletin de Carei vă  urează Sărbători Fericite!

Lasati un comentariu