Primăria Carei își recunoaște neputința și cere ajutor careienilor

• publicat la: 24 aprilie 2019
Primăria Carei își recunoaște neputința și cere ajutor careienilor

Administrația Kovacs-Keizer-Beko nu mai face față gunoaielor aruncate la liber în Carei. E ocupată cu interzicerea pe Primărie a plăcii comemorative cu numele  românilor participanți la Marea Unire de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918 și cu interzicerea catargului cu drapel românesc pe domeniul public.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Carei cu imagine fără stema României a apărut  un material prin care se recunoaște inițiativa și munca voluntarilor careieni dornici de un oraș curat dar și neputința de a împiedica aruncarea gunoaielor în zona Grădina Viilor. Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei este depășită de situație așa că administrația Kovacs-Keizer-Beko face apel la cetățeni și oferă un număr de telefon unde se pot denunța persoanele certate cu respectul față de mediul înconjurător. Nici patrulele și nici camerele de supraveghere  se pare că nu mai fac față ….Grădina Viilor nu este singurul loc unde se aruncă la liber gunoaie în Carei dar despre alte  locuri nu se spune nimic. Cei care călătoresc cu trenul spre sau din Carei au parte de peisaje de coșmar …grămezi de gunoaie zac aruncate prin vegetația din jurul gării.

Putem apela numărul de la Poliția Locală și în cazul amplasărilor de plăci fără autorizație pe clădirile din Carei? Întrebăm pentru prieteni…..

Buletin de Carei

comentarii

de Jenica fara frica la 2 mai 2019 - 19:36

Politia locala plimba masinile prin centru si se relaxeaza in parcare la kaufland, ca ziua trece leafa merge noi muncim cu spor :))

Lasati un comentariu