Când pasiunea se împletește cu munca. Gelu Jurj și câinii săi campioni

• publicat la: 8 octombrie 2019
Când pasiunea se împletește cu munca. Gelu Jurj și câinii săi campioni

Recent s-a încheiat la Carei Campionatul  Național de Creștere și Selectie pentru ciobănesc german. S-au înscris 180 de câini și 15 la selecție. A fost o competiție strânsă în care nu a fost ușor de decis câștigătorii. Exemplare deosebite. Dintre câștigători am ales să prezentăm un concurent de cursă lungă.

Gelu Jurj a iubit câinii dintotdeauna, în special rasa Ciobănesc German, câini cu o personalitate distinctă dată în special de expresia lor neînfricată, câini puternici, ascultători și trainici care  au o fire echilibrată și un simț ocrotitor foarte bine dezvoltat față de stăpân.

Odată ce te-ai împrietenit cu un Ciobănesc German, acesta  va deveni un prieten pe viață.

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Gelu, primul Ciobănesc German din curtea lui fiind Gabon, sau Bonny, cum îl știu cunoscuții, care acum are 12 ani.

În urmă cu doi ani și-a înființat propria canisă, Alle Farben, bazându-se pe Havanna vom Haus Iskander, o femelă de reproducere deosebită.

Când pasiunea se împletește cu multă muncă, dragoste, responsabilitate și foarte multă răbdare, rezultatele nu întârzie să apară. Exersând zilnic cu câinii, prin perseverență, poți face și performanță. Acest lucru s-a evidențiat și la Campionatul Național de Creștere și Selecție a Ciobănescului German organizat în acest an la Carei.

Rezultatele canisei Alle Farben:

Cally Alle Farben –clasa 6-9 luni- Campion Național

Brigitte Alle Farben -clasa deschisă- Campioană Națională

Beky Alle Farben –clasa deschisă- vicecampioană

Felicitări Gelu Jurj pentru rezultatele deosebite!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu