Între ,,un viol și un incest,, din Vaslui și migrantul intern de la Carei

• publicat la: 19 februarie 2020
Între ,,un viol și un incest,, din Vaslui și migrantul intern de la Carei

Cică ,, Vaslui …intre un viol si un incest mai gasesc timp sa-i injure pe unguri,, ….iar careianul  artist plastic Laszlo Koter  spune despre consilierul local Ciută că este migrant intern și vierme sovin.  Koter nu este supus oprobiului public  de corul bârfitorilor? Nimic despre elevii drogați care bat și omoară  un bătrân?

Provocări și incitări împotriva românilor din țară apar pe blogul  consilierului primarului care publică comentariile șterse de pe pagina Primăriei Carei la care are acces necondiționat. Angajatul primăriei Carei  postează zilnic pe blogul său în timpul orelor de program de la Primărie.

Disperați nevoie mare ca să ascundă potlogăriile primarului evazionist, consilierii acestuia plătiți din bani publici incită careienii  împotriva  celor care scriu doar pe bază de documente oficiale, incită pe  criterii etnice dar nu fac cunoscută exprimarea primarului la solicitarea amplasării unui catarg cu drapel românesc la Carei...,,nu provocați maghiarii,.

Buletin de Carei a prezentat atât înregistrarea video a ședinței  în care a avut loc exprimarea mizerabilă și incitatoare precum și Procesul Verbal al ședinței respective.

Priviți cum se exprimă un careian artist plastic căruia i se organizează la Castel expoziții…

Priviți cum se exprimă unii careieni la adresa românilor din Vaslui…uitând că avem și la Carei cetățeni veniți de la Vaslui ..unii chiar la primăria Carei …

La Carei nu avem hoți? Nu avem elevi care se drogheză și bat până la moarte un  bătrân și apoi pun filmarea pe net?

Culmea e că tocmai  pagina opiniedecarei a scris despre condamnarea elevilor drogați….

.

Cică ,, intre un viol si un incest mai gasesc timp sa-i injure pe unguri,,  . Adică careianul artist plastic Laszlo Koter poate denigra și acuza românii care oferă locuri de munca careienilor ?

El are imunitate?

Aceștia sunt cei care  judecă și acuză Buletin de Carei fără a fi capabili să ofere vreo dovadă în spijinul celor afirmate.

Corul bârfitoarelor să le spunem sau al ignoranților? Chiar nu sunteți capabili să găsiți ceva concret cu care să ne acuzați?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu