Surprize într-un sondaj pe care PSD l-ar fi comandat

• publicat la: 7 februarie 2015
Surprize într-un sondaj pe care PSD l-ar fi comandat

Înainte de scandalul Udrea, PSD a comandat un sondaj intern care arată că PNL a ajuns la o intenţie de vot de aproape 50 de procente, iar PSD la circa 40 la sută, afirmă jurnalistul Cătălin Striblea într-o postare pe blogul său.

În ce privește personalitățile politice, conform sondajului invocat de Striblea, Klaus Iohannis are o cotă de 70 de procente, alături de Raed Arafat. Victor Ponta e la aproape de 40, potrivit sondajului PSD.

Conform aceluiași sondaj, populația își dorește liniște între președinte și premier.

70 la sută apreciază actuala stare de fapt în care președintele și premierul conlucrează, conform sondajului invocat de Striblea.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de Horia Mărieș la 8 februarie 2015 - 12:00

Breaking News:

Băse anunță in direct, exact la această oră, la Congresul PMP (fără participarea Elenei Udrea) ca se întoarce in viața publică, că speră că Elena Udrea a rămăs la fel de cinstită ca și in cei 10 ani în care dãnsul a sprijinit-o fără nici o reținene, că el, foatl noatru preș timp de 10 ani va deveni un partener loial pentru PMP. Foarte bine, să fie binevenit, ne era și foarte mare dor de dãnsul!
Va avea prilej si Kovãcs Jenö să-l facă în curãnd cetătean de onoare al Careiului.

Probabil că nostalgicii regimului Băsescu exultă acum.
Este și normal să fie așa fiindcă li s-au cam înecat corăbiile în seara zilei de 16 noiembrie 2014.
Probabil că PMP va crește în oarecare măsură în viitorul apropiat profitãnd de locomotiva, de ghezeșul Băse.

În context, acum mă aștept ca și tradiționalii traseiști profesioniști care aleargă numai după ciolan (vezi și cazul a cel puțin doi consilieri locali careieni) să înceapă să migreze spre PMP, fiindcă s-a întors Băsescu și pe mulți va popi.

Chiar sunt curios să verific, asta cam peste vreo 6 luni sau un an, dacă am dreptate, dacă acum am intuit bine sau nu metehnele politichiei practicată in cel mai pur stil balcanic practicată în România. Chestia aia turcească numită “interesul poartă fesul”.
Vom trăi și vom vedea.

de dimitriu radu mihai la 9 februarie 2015 - 06:55

pentru cei 5% cat zic ca mai au ,au fost cam putini la MARELE CONGRES.Nu cred ca tovarasul va intra in acest partid MATRE,i-a aburit pentru ca sa nu se destrame ca ar fi o catastrofa pentru el UN PARTID DE CATEVA LUNI SA SE DESTRAME ASA DE REPEDE AR FI O RUSINE.Rusine este si MAREA REFORMA IN JUSTITIE pe care a propagat-o cu atata inversunare si tovarasul si blonda papagal pe care au fact-o de cacao

Lasati un comentariu