Condiții șoc pe strada Doina nr.15 din Carei

• publicat la: 16 martie 2020
Condiții șoc pe strada Doina nr.15 din Carei

,,Aici nu e  voie să faci poze….a zis Maidan de la primărie că nu are voie nimeni să facă poze…am primit de toate de la primărie…zahăr,ulei, făină, tot ce avem nevoie…aici tot e al nostru,,…acestea au fost cuvintele  chiriașilor ( traducere din limba maghiară – n.r.) din clădirea monument istoric  de pe strada Doina nr.15 din Carei.

O clădire situată în plin centrul orașului, între cele două biserici și Liceul Tehnologic Iuliu Maniu. Peste 70 de familii sunt cazate aici. Baia este în capătul curții. Un peisaj apocaliptic în ce privește curățenia, condițiile de trai.

În situația în care ne aflăm la ora actuală, NIMENI din Primăria Carei, proprietarul clădirii, nu a efectuat stropiri cu dezinfectant. Având  în vedere că aici vin și merg tot felul de persoane care circulă în medii  similare ca  și curățenie celor în care locuiesc.

Careienii se plâng că trebuie să treacă pe cealaltă parte când au de traversat strada din cauza duhorii care emană din clădire. Primăria Carei tolerează această situație pentru pricini bine cunoscute de toți careienii.

Acum însă ne aflăm într-o situație cu totul specială și solicităm conducerii Primăriei Carei să dea dovadă de mai mult interes pentru protejarea comunității locale!

Se impune de urgență o stropire cu dezinfectant a întregului spațiu. Controlul persoanelor care locuiesc acolo, impunerea măsurilor de igienă și desemnarea unui responsabil cu  menținerea curățeniei.

NU vă jucați cu sănătatea locuitorilor doar pentru a vă proteja grupul de votanți!

Buletin de Carei

P.S.

Aceasta este Lista Monumentelor Istorice care cuprinde și clădirea amintită, clădire în care conducerea Primăriei Carei și-a permis să cazeze peste 70 de familii de asistați sociali. În atenția Direcției Județene de Patrimoniu

comentarii

de grohi la 16 martie 2020 - 23:29

iou iou iou da ce primar aveti voi acolo….asa are si la el acasa?

Lasati un comentariu